Melounové gazpacho - Letní studená polévka připravená z vodního melounu, limetkové a brusinkové šťávy a dalších ingrediencí, dochucená bylinkami, česnekem a cibulí, servírovaná s několika kostkami ledu, ozdobená snítky bylinek.
Grilovaná vepřová kýta na bylinkách - Jedna z variant jak ugrilovat plátky z vepřové kýty. Například je lze naložit do bylinkové marinády a druhý den grilovat spolu s paprikou, cibulí a rajčátky podle tohoto vyzkoušeného receptu.
Řízek z mletého masa s česnekovým sýrem - Jaké jídlo patří mezi nejoblíbenější? Jednoznačně řízek! A vůbec nevadí, že jsme si pro vás tentokrát nachystali jeho mletou verzi. O to zajímavější, protože jsme do masa zakomponovali naprostou delikatesu – přírodní sýr s česnekem.
Světová kuchyně? Která je vaše nejoblíbenější hned po té naší české?
Aktuální téma: Recepty z čerstvých jahod
Nepečený dort s citronovým a jahodovým tvarohovým krémem - Nepečený dortový korpus připravený rozmixováním datlí a ovesných vloček, dochucený kakaem, plněný tvarohem ochuceným citronovou šťávou a medem, druhým krémem připraveným z tvarohu a jahodového pyré.
Jahodová bublanina III. - Další skvělý recept na nadýchanou bublaninu ozdobenou čerstvými jahodami, hotovou pěkně posypanou moučkovým cukrem.
Tvarohové noky s jahodovou omáčkou - Noky z tvarohu, vajec, krupičky a cukru uvařené ve vodě, servírované přelité jahodovou omáčkou ozdobenou smetanou.
Více receptů, nejen těch na využití květů černého bezu, najdete v naší databázi internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...