ostatní
Cikánští utopenci
Kuřecí tlačenka rozkrájená na větší kostky, naložená spolu s cibulí a feferonkami do octového nálevu. Skvělá pochutina k pivu spolu s čerstvým chlebem.
Kuře bez košilky
Kuřecí polotovar vhodný na přípravu řízků, nebo jako minutka.
Pomerančové kuře uzené
Půlky celého kuřete (bez páteře) vyuzené v udírně horkým kouřem. Před samotným uzením je maso naložené 10-12 hodin v kořeněném, sladko-pikantním, láku.
Studené kuře s jogurtovou zálivkou
Grilované kuře servírované přelité jogurtovou zálivkou. Skvělý studený letní oběd.
Uzená kuřecí stehna nakládaná v kořeněném pomerančovém láku
V kořeněném, sladko-pikantním, láku naložená kuřecí stehna vyuzená v udírně v teplém kouři. Skvělá jsou jak teplá, tak podávaná nakrájená na plátky například jako součást obložených toustů, sendvičů a pod.
reklama