REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Cikánští utopenci

Kuřecí tlačenka rozkrájená na větší kostky, naložená spolu s cibulí a feferonkami do octového nálevu. Skvělá pochutina k pivu spolu s čerstvým chlebem.

Kuře bez košilky

Kuřecí polotovar vhodný na přípravu řízků, nebo jako minutka.

Pomerančové kuře uzené

Půlky celého kuřete (bez páteře) vyuzené v udírně horkým kouřem. Před samotným uzením je maso naložené 10-12 hodin v kořeněném, sladko-pikantním, láku.

Studené kuře s jogurtovou zálivkou

Grilované kuře servírované přelité jogurtovou zálivkou. Skvělý studený letní oběd.

Uzená kuřecí stehna nakládaná v kořeněném pomerančovém láku

V kořeněném, sladko-pikantním, láku naložená kuřecí stehna vyuzená v udírně v teplém kouři. Skvělá jsou jak teplá, tak podávaná nakrájená na plátky například jako součást obložených toustů, sendvičů a pod.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy