Pomalu tažený hovězí vývar - Opravdu poctivý průzračný vývar chce čas, trpělivost a nejméně 6 hodin vašeho času. Ovšem výsledek je úžasný a takto připravený vývar doplněný o orestovanou zeleninu a vaši oblíbenou zavářku, udělá z této polévky hvězdu menu!
Kuře na zelí - Jedna porce, tedy kuřecí čtvrtka pečená spolu s kysaným zelím, slaninou a kořením. Podáváme nejlépe se špekovými knedlíky.
Domažlické vepřové ragú - Podušené kostky vepřového plecka servírované s omáčkou obohacenou o hrášek, okurku a vejce.
Světová kuchyně? Která je vaše nejoblíbenější hned po té naší české?
Aktuální téma: Recepty z květů černého bezu
Marmeláda z květů černého bezu - Chutná zdravá marmeláda z trsů květů černého bezu, citronové šťávy, převařené vody, cukru a želírovacího prostředku.
Řízky z trsů květů černého bezu - Recept prezentovaný Láďou Hruškou na obrazovce TV, který oprášil starý recept našich babiček na trsy květů černého bezu máčené v těstíčku, usmažené dozlatova, servírované jak na sladko, tak i na slano.
Bezinková limonáda II. - Jedna z variant na chutnou domácí limonádu připravenou z trsů květů černého bezu, droždí, vody, cukru a citrónu.
Více receptů, nejen těch na využití květů černého bezu, najdete v naší databázi internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...