REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená broskvová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Cukr svařený s vodou, po vychladnutí promíchaný s prolisovanými broskvemi, vínem a citronovou šťávou, rozvar servírovaný dobře vychlazený, servírovaný s nadrobno nakrájenou broskví.


Ingredience:
4 ksbroskve
1/2 kscitrónu
80 gpískového cukru
3/4 lvody
1/4 lbílého vína

Postup:

1. Cukr svaříme s vodou, jakmile se rozpustí, necháme vychladit
2. Oloupané broskve zbavíme pecek, tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou, dáme vychladit
3. Před podáním přidáme do polévky jednu drobně nakrájenou broskev.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy