REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Studená broskvová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Cukr svařený s vodou, po vychladnutí promíchaný s prolisovanými broskvemi, vínem a citronovou šťávou, rozvar servírovaný dobře vychlazený, servírovaný s nadrobno nakrájenou broskví.


Ingredience:
4 ksbroskve
1/2 kscitrónu
80 gpískového cukru
3/4 lvody
1/4 lbílého vína

Postup:

1. Cukr svaříme s vodou, jakmile se rozpustí, necháme vychladit
2. Oloupané broskve zbavíme pecek, tři broskve prolisujeme a smícháme s cukrovým rozvarem, vínem a citronovou šťávou, dáme vychladit
3. Před podáním přidáme do polévky jednu drobně nakrájenou broskev.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy