REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečná přesnídávka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixovaná jablka, sterilovaná.


Ingredience:
jablka
voda na omytí ovoce
skleničky od dětské výživy

Postup:

1. Omytá jablka oloupáme, zbavíme jadřinců, pokrájíme
2. Rozkrájená jablka rozmixujeme v mixéru na kaši
3. Plníme do skleniček, důkladně uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 °C.

Doporučení:

Do dětské výživy můžeme přimíchat dle chuti cukr.

Poznámka:

Více také viz: Konzervace, zavařování, sterilace.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy