REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Cikánští utopenci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kuřecí tlačenka rozkrájená na větší kostky, naložená spolu s cibulí a feferonkami do octového nálevu. Skvělá pochutina k pivu spolu s čerstvým chlebem.


Ingredience:
Rozpis na jednu sklenici:
cca 500 gkuřecí tlačenky (menší balení)
2 ksstředně velké cibule
1-2 ksfeferonky
voda
ocet
vhodná zavařovací sklenice s uzávěrem

Postup:
  1. Tlačenku rozbalíme a rozkrájíme na větší kusy
  2. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno
  3. Feferonky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky
  4. Do sklenice vyskládáme kostky tlačenky střídavě s kousky cibule, přidáme i proužky feferonky
  5. Sklenici do dvou třetin doplníme octem, zbytek, až k vrchu, dolijeme čistou vodou
  6. Zavíčkujeme a necháme 2 až 3 dny odležet v lednici.
Doporučení:

Podívejte se na video Ládi Hrušky, kde tento recept ukázal ve svém pořadu Vychytávky Ládi Hrušky:

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy