příprava za studena
Cibulí nadívaní utopenci
Recept na pikantní špekáčky naplněné kolečky cibule, naložené v octovém nálevu spolu s kozími rohy a dalšími ingrediencemi.
Cibulové špekáčky
Špekáčky s cibulí zalité sladkokyselým nálevem, servírované dobře uleželé.
Cikánské topinky
Topinky z bílé veky potřené smetanovým krémem smíchaným s kousky salámu, zdobené nasekanými oříšky.
Cikánští utopenci
Kuřecí tlačenka rozkrájená na větší kostky, naložená spolu s cibulí a feferonkami do octového nálevu. Skvělá pochutina k pivu spolu s čerstvým chlebem.
Hovězí tataráček s uzeným žloutkem, nakládanou cibulí, pivní majonézou, kmínovou drobenkou a kyselou okurčičkou
Tento recept připravil Lukáš Holý, šéfkuchař pivovarské restaurace OSSEGG. Vychutnejte si ho s nějakým dobrým pivem, například s Philipp 12 OSSEGG pro které si můžete zaskočit do restaurace OSSEGG, Římská 45, Praha. Mají točené i lahvové.
Kabanos s olivami
Kabanos s olivami, česnekem, chilli papričkami a tymiánem naložený do nálevu z vody, oleje a soli.
Meruňky v parmské šunce
Jednoduchý a geniální recept vhodný k vínu.
Nakládaná klobása s romadurem
Kousky romaduru a klobásy naložené v oleji.
Nakládané debrecínské párky
Plátky debrecínských párků naložených spolu s chilli papričkami a nakládanými cibulkami v nálevu z octa, vody, tomatové šťávy ……..
Nakládaný gothaj ve skle
V podstatě jde o svačinový salát s proužků gothaje, červené masité pepriky, koleček jarní cibulky a klínků cibule, to vše promíchané, ochucené olivovým olejem smíchaným s vinným octem, solí a drceným mletým barevným pepřem.
Očka z kyselých ryb
Závitky z ryb, plněné okurkou, proložené cibulí a zalité olejem.
Ostravské párky s modrým sýrem
Párky naložené v oleji spolu s modrým sýrem, korbáčky, chilli papričkami a pažitkou.
Papriková klobása s romadúrem
Nakrájené klobásy naložené v oleji spolu s plátky sýra a chilli papričkami, dochucené kořením.
Párek s pivní omáčkou
Kolečka nakrájeného párku zalitá omáčkou z piva a dalších ingrediencí, odležená, servírovaná s čerstvým pečivem.
Parenica s parmskou šunkou
Plátky sýru potřené pomazánkovým máslem, posypané pažitkou a pokladené parmskou šunkou, svinuté do rolády.
Pikantní nakládané buřty
Buřty noložené v octovém nálevu spolu s cibulí, paprikou a dalšími ingrediencemi.
Pikantní řezy s feferony
Oloupaná kolečka špekáčků naložená ve sladkokyselém ostrém nálevu. Skvělá pochutina k pivu. Ovšem po naložení je třeba týden počkat, než se do nich pustíte! :)
Pikantní utopenci
Špekáčci zbavení střívka, naložení v nálevu spolu s chilli papričkami, kozími rohy a cibulí.
Siláž z gothaje
Ve sladkokyselém nálevu naložené plátky gothaje proložené cibulí, rajčaty, beraními rohy, kápiemi a kyselými okurkami. Skvělá svačinka či chuťovka k pivu či vínu.
Sladkokyselé debrecínské párky
Plátky párečků naložené v sladkokyselém nálevu s mrkví, cibulkami a chilli papričkami.
- 1
- 2
- 3
- Následující
reklama