REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kabanos s olivami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kabanos s olivami, česnekem, chilli papričkami a tymiánem naložený do nálevu z vody, oleje a soli.


Ingredience:
250 gkabanosu
50 gzelených oliv s peckou
50 gřeckých tmavých oliv
4 ksstroužků česneku
4 kschilli papriček
1 kssvazečku tymiánu
2 dlolivového oleje
sůl

Postup:

1. Kabanos oloupeme, nakrájíme na špalíčky a urovnáme s olivami, oloupanými na plátky nakrájenými stroužky česneku, očištěnými na drobno nasekanými chilli papričkami a větvičkami tymiánu do sklenice
2. Špetku soli rozmícháme s troškou vody, doplníme olejem a vzniklým nálevem zalijeme připravenou sklenici a uzavřeme
3. Kabanos necháme v temnu a chladu nejméně 2 dny odležet.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy