Ragú z drštěk - Dršťky jsou částí hovězího žaludku, považují se za pochoutku mezi gurmány, nedají na ně dopustit například Francouzi, také Italové. Oblíbené jsou i ve střední Americe i v Asii. V Čechách je velmi oblíbená především dršťková polévka. Vyzkoušejte něco nového a uvařte ragú z drštěk podle tohoto francouzského receptu, určitě si pochutnáte.
Plněný bramborový knedlík a zelí z červené řepy - Tradiční bramborové knedlíky plněné masovou směsí, servírované s netradičním, ale přitom skvělým zelím připraveným z červené řepy a dalších surovin.
Horký pomerančový punč - Horký punč uvařený z bílého vína, pomerančové šťávy a koření, zdobený kolečky pomeranče a skořicovou tyčinkou.
Kapitánův grog - Až z Jamajky připlouvá kořeněný Captain Morgan Spiced, aromatický a nezaměnitelný rum, který je základem pro poctivý grog. Tato klasika (existují ale i verze z whisky, koňaku nebo griotky) vás zahřeje na těle i na duši.
Citronový nápoj s máslem a skořicí - Nápoj skvělý do zimní nepohody, krásně zahřeje na těle i na duši a dodá tělu i trochu vitamínů a především energie.
Více receptů, nejen těch na teplé zimní alkoholické i nealkoholické nápoje, najdete v naší databázi internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz zde: Recepty jídel, recepty na nápoje...