pečené
Bruschetta Rio Mare Paté s tuňákovým krémem a chilli papričkou
Opečené plátky bagety s tuňákovým krémem s chilli papričkou, tenkými kolečky červené cibule a kostičkami mladé cukety.
Bůčkové škvarky na černém pivě
Plát vepřového bůčku i s kůží nakrájený na kostky, ty opečené v troubě osolené a podlité mírně černým pivem. Skvělá pochutina k pivu.
Cikánský chléb
Na plátky naporcovaný, upečený bůček, servírovaný na chlebu s křenem a hořčicí.
Klášterní kolínka
Vykostěná vepřová kolena rozprostřená na velký plát, potřená česnekem a naplněná rozmarýnem, jalovcem a česnekem, zatočená do rolády, posypaná cibulí, naložená do piva a upečená doměkka.
Klobásové čtyřlístky
Do listového těsta několikrát omotané delší klobásky, nakrájené po čtyřech částech na plátky – kolečka, ta vytvarovaná do tvaru čtyřlístku a upečená v troubě dozlatova.
Klobásy v kynutém těstě
Klobásy zatočené v plátcích kynutého těsta, posypané kmínem a solí, zapečené dozlatova.
Kuřecí koláč
Koláč z listového těsta ochucený směsí ze zakysané smetany, orestovaných kuřecích kousků, cibule, pórku, žampionů, vajec a petrželky, nakonec posypaný nakrájenou šunkou a upečený v troubě.
Lepkavá křidélka s hranolky a zelným salátem
Kdo by nemiloval v troubě upečená, mírně pikantní křidélka! A co k nim naservírovat skvělé hranolky Crispers od firmy McCain a domácí salátek z bílého zelí, koriandru, cukru, oleje, pepře a soli. Pak tu máme úžasný oběd nebo mlsání k dobře vychlazenému pivu.
Listové šátečky s mletým masem
Šátečky z listového těsta plněné zelnou směsí, posypané kmínem a solí, upečené dozlatova.
Mumie z párečků a listového těsta
Legrační mumie vyrobené z proužků listového těsta omotaných okolo koktejlových párečků, pak upečené v troubě. Halloweenský recept.
Olivové šátečky
Listové těsto naplněné olivovou náplní, posypané sezamovými semínky a upečené dozlatova.
Párty párky
Chutné párečky zapečené v listovém těstě dochuceném podušeným zelím a hořčicí. Párty párky se skvěle hodí, jak sám název napovídá, jako součást slavnostního menu k pivu, vínu či míchaným nápojům.
Pečená vepřová žebra
V pikantní marinádě naložená uvařená vepřová žebra, dopečená v troubě.
Pečené buřty v pivu
Částečně nařezané buřty naplněné paprikou a cibulí, upečené spolu se zeleninou podlité pivem a kečupem.
Pečené ocásky
Ocásky z prasátek upravené k obírání, například k dobře vychlazenému pivu. Řezníci této části masa říkají křížová kost!
Pečený lalok
Vepřový lalok upečený doměkka, nakrájený na plátky, servírovaný například na krajících chleba spolu s dobře vychlazeným pivem.
Pikantní žebírka
Tato upečená žebírka se skvěle hodí k dobře vychlazenému pivu.
Pirohy s mletým masem
Lístkové těsto naplněné mletým vepřovým masem, upečené dozlatova, posypané kmínem i sezamem.
Pirožky s ouklejí
Takto připravené pirožky naplněné rybím masem a upečené v troubě skvěle chutnají jak k vínu, tak k dobře vychlazenému pivu.
Pizza šneci
Roláda z listového těsta ochucená rajčatovou omáčkou, plněná uzeninou a sýrem, nakrájená na plátky, upečená v troubě dozlatova ve tvaru šneků.
- 1
- 2
- Následující
reklama