REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bůčkové škvarky na černém pivě

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plát vepřového bůčku i s kůží nakrájený na kostky, ty opečené v troubě osolené a podlité mírně černýum pivem. Skvělé k pivu.


Ingredience:
500 g i vícevepřového bůčku i s kůží
1-2 lžíce solisoli
trochu černého piva

Postup:
  1. Buček nakrájíme na špalky velké jako palce a to i s kůží, tu ponecháme!
  2. Špalky bůčku dákme do pekáčku, osolíme, mírně podlijemem černým pivem a dáme péci odklopené
  3. Pečeme v trouby vyhřáté na 220-250 °C asi 30 minut, během pečené dvakrát kousky bůčku promícháme.
Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy