pečené, zapečené
Batátové chipsy s česnekovým dipem
Batáty nakrájené na hranolky, pečené s kapkou oleje v troubě. Podávané s dipem z tatarské omáčky, česneku a citronové šťávy.
Bramborové topinky
Zprudka upečené plátky větších brambor, máčené v husím sádle ochuceném česnekem.
Brynzové tyčinky II.
Slané tyčinky z brynzy a dalších ingrediencí, upečené v troubě dozlatova.
Eidamové tyčinky
V troubě povolené kousky eidamu.
Grilovaný bramborový salát
Předem povařené čtvrtky brambor pečené na grilu dozlatova. Smíchané s tatarskou omáčkou, jarní cibulkou, chilli, citrónovou šťávou, koriandrem a pepřem.
Hranolky, ostrá salsa s celerem
Nechte se inspirovat a připravte si mlsání k pivu či vínu z hranolek McCain Fri’Style, které smažené servírujte například s ostrou domácí salsou.
Chipsy z kuřecích kůžiček se sýrem a pomerančem
Další recept z rubriky TV Nova “Vaříme levně a chutně” od Ládi Hrušky.
Chipsy z vepřových kůží
Jednoduchý recept, z mexické kuchyně, na mlsání k televizi k vínu či pivu. Chipsy, připravené podle tohoto receptu, se podávají teplé s tradiční mexickou omáčkou salsou, nebo mexickou omáčku můžeme nahradit například ajvarem.
Jemný sýrový nákyp
Nadýchaný nákyp se strouhaným sýrem, vajíčky, máslem, moukou a mlékem zapečený v malých mističkách do zlatova.
Jogurtové tyčinky
Tyčinky z jednoduchého jogurtového těsta.
Mrkvové hranolky s parmezánem
Vyzkoušejte tento překvapující recept na zdravé hranolky, které ale chutnají úžasně a skvěle se hodí nejen jako občerstvení k party menu, ale také k příjemnému posezení u sklenky vína s přáteli, či těmi nejbližšími.
Naložené hranolky
V troubě upečené hranolky Crispers d firmy McCain, zapečené v košíčku či zapékací misce spolu s natrhaným pečeným kuřecím masem, kukuřicí, jarní cibulkou a sterilovanými fazolemi, to vše posypané nastrouhaným sýrem.
Olivové bochánky
Drobné pečivo k pivu či vínu.
Parmazánové chipsy II.
Půvabná, chutná a netradiční dekorace slaných jídel. Dozdobí a ozvláštní saláty, zapékanou zeleninu i jednohubky.
Pastinákové hranolky s petrželí a česnekem
Skvělá, zdravá pochutina k pivu či vínu. Hodí se podávat s nějakým dipem. Stejně tak můžeme těmito hranolky nahradit ty klasické, bramborové.
Pečené brambory s rajčatovým pestem a parmazánem
Plátky neloupaných brambor opečené v troubě z obou stran, potřené rajčatovým pestem a sypané strouhaným parmazánem.
Pivní fondue
V rozehřátém pivu roztavený nastrouhaný sýr, dochucený kořením, rozetřený na plátcích veky, zapečený v troubě dozlatova.
Řecký dip s hranolky Crispers
K pivu či vínu, nebo také jako zajímavá příloha například ke grilovaným masům, to je tato streetfoodová pochutina podle receptu blogerky S vášní pro jídlo.
Slaný mls s Nivou
Jemné pečivo z másla, mouky a sýru Niva.
Streetfoodové hranolky s rozpečeným camembertem
Streetfoodový recept od blogerky “S vášní pro jídlo”, která tento recept připravila ve spolupráci s firmou McCain. Pochutnejte si na pečených hranolkách servírovaných spolu s rozpečeným sýrem a zkaramelizovanou cibulkou.
- 1
- 2
- Následující
reklama