REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný bramborový salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Předem povařené čtvrtky brambor pečené na grilu dozlatova. Smíchané s tatarskou omáčkou, jarní cibulkou, chilli, citrónovou šťávou, koriandrem a pepřem.


Ingredience:
Na 6-8 porcí:
1 kgbrambor
4 lžíceTatarské omáčky Hellmann´s
2 lžíceolivového oleje
4 ksnakrájené jarní cibulky
2 ksnakrájené červené chilli papričky
1 ksvymačkaného citrónu
1 hrstnasekaného koriandru
pepř

Postup:

1. Gril si předehřejeme na 220 °C
2. Oloupané čtvrtky brambor povaříme 15 – 20 minut do měkka
3. Následně je necháme 10 minut odkapat v cedníku
4. Brambory potřeme olejem a pečeme na grilu dozlatova cca 40 minut – brambory by měly být křupavé
5. Propečené brambory smícháme s Tatarskou omáčkou Hellmann´s, jarní cibulkou, chilli, citrónovou šťávou a koriandrem a okořeníme pepřem.

Poznámka:

Zdroj: www.hellmans.com.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy