za studena
Belgický tatarák
Jedna z variant tatarského bifteku, recept od šéfkuchaře Romana Vaňka z jeho kuchařky Jednoduše a dokonale – maso. V některých restauracích se podává i s hranolky a salátem Coleslaw.
Hovězí tataráček s uzeným žloutkem, nakládanou cibulí, pivní majonézou, kmínovou drobenkou a kyselou okurčičkou
Tento recept připravil Lukáš Holý, šéfkuchař pivovarské restaurace OSSEGG. Vychutnejte si ho s nějakým dobrým pivem, například s Philipp 12 OSSEGG pro které si můžete zaskočit do restaurace OSSEGG, Římská 45, Praha. Mají točené i lahvové.
Škrábaný tatarský biftek ze svíčkové
Klasika, tradičně připravený tatarský biftek, bez zbytečných přísad a dalších moderních surovin. Recept, jak se připravoval v dobách hluboké totality, kdy bylo dokonce nějakou dobu zakázané ho v restauracích nabízet.
Tatarák s kapary a švestkovými povidly
Tatarák se těší velké oblibě široko daleko. Abyste si na něm pochutnali jak se sluší a patří, zkuste do něj přidat pár nových ingrediencí. Kapary a švestková povidla vám pomohou dosáhnout nového gastronomického zážitku.
Tatarák z hovězího masa
Existuje mnoho receptů na tatarský biftek z pravé svíčkové. Zde vám předkládáme jednu z osvědčených variant na hovězí tatarák umíchaný z naškrábaného, nebo pomletého hovězího masa. Místo pravé svíčkové můžete použít i hovězí kýtu nebo hovězí zadní.
Tatarská roláda
Roláda z naškrábaného hovězího zadního a dalších ingrediencí.
Tatarský biftek (tatarák)
Klasický tatarský biftek podávaný za studena.
Tatarský biftek II.
Na jemno umleté syrové hovězí maso, smíchané s šalotkami, hořčicí a dalšími ingrediencemi, servírované spolu s topinkami.
Tatarský biftek servírovaný namíchaný
Tatarák – tatarský biftek z hovězího masa. I když se v minulosti v hospodách podával mletý tatarský biftek neochucený, naservírovaný s miskami, ve kterých byly suroviny k dochucení a každý host si tataráček dochutil podle sebe, někdo má raději, když dostane naservírovaný již hotový a dobře dochucený tatarák, pěkně odleželý.
reklama