REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tatarský biftek II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na jemno umleté syrové hovězí maso, smíchané s šalotkami, hořčicí a dalšími ingrediencemi, servírované spolu s topinkami.


Ingredience:
600 ghovězí svíčkové
3 lžíceworcesterské omáčky
2 lžíceplnotučné hořčice
6 ksžloutků
2 ksšalotky
pár kapek tabasca
kečup podle chuti
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme
2. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme 3. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup, nakonec přidáme žloutky, důkladně vše promícháme a ihned podáváme s usmaženými topinkami potřenými česnekem.

Doporučení:

Kdo má strach ze syrového vejce, může ho nahradit lžící dobrého olivového oleje. K vůli barvě i chuti můžeme přidat kari.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy