Na jemno umleté syrové hovězí maso, smíchané s šalotkami, hořčicí a dalšími ingrediencemi, servírované spolu s topinkami.
Ingredience:
600 g | hovězí svíčkové |
3 lžíce | worcesterské omáčky |
2 lžíce | plnotučné hořčice |
6 ks | žloutků |
2 ks | šalotky |
pár kapek tabasca | |
kečup podle chuti | |
mletý černý pepř | |
sůl |
Postup:
1. Hovězí maso nakrájené na menší kousky na jemno pomeleme na masovém strojku nebo ho naškrábeme
2. Pak do masa vmícháme oloupané na jemno nasekané šalotky, plnotučnou hořčici, worcesterskou omáčku, osolíme a opepříme 3. Můžeme také přidat pár kapek tabasca a podle chuti kečup, nakonec přidáme žloutky, důkladně vše promícháme a ihned podáváme s usmaženými topinkami potřenými česnekem.
Kdo má strach ze syrového vejce, může ho nahradit lžící dobrého olivového oleje. K vůli barvě i chuti můžeme přidat kari.