Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava uzením

Domácí klobásy (uzené)

V domácích podmínkách vyrobené a pak vyuzené klobásy z libového vepřového masa, bůčku, hovězího prátu, česneku, soli a koření.

Horácká klobása

Vyuzené klobásy připravené z libové vepřové plece, vepřového boku, předního libového hovězího masa, vody a koření.

Chalupářské klobásy

V domácích podmínkách vyrobené klobásy z vepřové krkovičky, vepřového výřezu, zadního hovězího masa, vody a koření. Klobásy jsou tepelně upravené uzením, popřípadě je dovařujeme ve vodě.

Jarmareční klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy z vepřové plece, vepřového boku, předního hovězího masa, vody a koření.

Krkonošská klobása

V domácích podmínkách vyrobené klobásy tmavohnědé barvy, připravené z vepřové plece, tučného vepřového boku, hovězího masa a koření, vyuzené.

Lužnická klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy vyrobené z předního hovězího masa, vepřových boků, vody a koření.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.