REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava uzením

Domácí klobásy (uzené)

V domácích podmínkách vyrobené a pak vyuzené klobásy z libového vepřového masa, bůčku, hovězího prátu, česneku, soli a koření.

Horácká klobása

Vyuzené klobásy připravené z libové vepřové plece, vepřového boku, předního libového hovězího masa, vody a koření.

Chalupářské klobásy

V domácích podmínkách vyrobené klobásy z vepřové krkovičky, vepřového výřezu, zadního hovězího masa, vody a koření. Klobásy jsou tepelně upravené uzením, popřípadě je dovařujeme ve vodě.

Jarmareční klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy z vepřové plece, vepřového boku, předního hovězího masa, vody a koření.

Krkonošská klobása

V domácích podmínkách vyrobené klobásy tmavohnědé barvy, připravené z vepřové plece, tučného vepřového boku, hovězího masa a koření, vyuzené.

Lužnická klobása

V domácích podmínkách vyuzené klobásy vyrobené z předního hovězího masa, vepřových boků, vody a koření.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy