příprava uzením
Domácí klobásy (uzené)
V domácích podmínkách vyrobené a pak vyuzené klobásy z libového vepřového masa, bůčku, hovězího prátu, česneku, soli a koření.
Horácká klobása
Vyuzené klobásy připravené z libové vepřové plece, vepřového boku, předního libového hovězího masa, vody a koření.
Chalupářské klobásy
V domácích podmínkách vyrobené klobásy z vepřové krkovičky, vepřového výřezu, zadního hovězího masa, vody a koření. Klobásy jsou tepelně upravené uzením, popřípadě je dovařujeme ve vodě.
Jarmareční klobása
V domácích podmínkách vyuzené klobásy z vepřové plece, vepřového boku, předního hovězího masa, vody a koření.
Krkonošská klobása
V domácích podmínkách vyrobené klobásy tmavohnědé barvy, připravené z vepřové plece, tučného vepřového boku, hovězího masa a koření, vyuzené.
Lužnická klobása
V domácích podmínkách vyuzené klobásy vyrobené z předního hovězího masa, vepřových boků, vody a koření.
reklama