REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

příprava uzením

Debrecínské párky

Vyuzené párky vyrobené z předního hovězího masa, libového vepřového ramínka, tučného vepřového výřezu, hrubé mouky, vody a koření.

Debrecínský salám

Vyuzený salám vyrobený z vepřového a hovězího masa, vody a koření.

Frankfurtské párky

Vyuzené párky vyrobené z hovězího masa, vepřového libového plecka, vepřového výřezu, vepřových laloků, vody a koření.

Hanácké domácí klobásy

Vyuzené domácí klobásy vyrobené z vepřového plece, tučného vepřového výřezu, libového zadního hovězího masa, vody a koření.

Hanácké klobásy

Klobásky připravené z proleželého libového hovězího zadního masa, čerstvé vepřové plece bez kůže, bůčku bez kůže, hovězího vývaru, česneku a koření, natlačené do sdíraných vepřových střev, potom vyuzené.

Chalupářská klobása

Domácí vyuzené klobásky sice dají trochu práce, ale výsledek stojí za to! Rozpis na 10 kg klobás.

Chalupářská klobása II.

Doma vyuzené klobásky ze směsi zadního hovězího, vepřové krkovičky, vepřového výřezu, česneku, hovězího vývaru a koření, natlačené ve sdíraných střívkách.

Játrový salám na falcký způsob

Masný výrobek-salám připravený z vepřového masa z hlavy, jater a bůčku.

Jemné párky

Vyuzené párky z jemné směsi z předního hovězího masa, vepřového výřezu, polohrubé mouky, koření a vody.

Kari klobása

Vyuzené klobásy vyrobené z předního hovězího masa, vepřového výřezu, vepřového sádla, vody a koření.

Klobásy paprikové

Osvědčená receptura na domácí klobásy vyuzené, pro delší trvanlivost ještě povařené ve vodě, ochucené, kromě jiného, červenou mletou sladkou i pálivou paprikou.

Lužnická klobása

Jedna z variant dobře vyuzených klobásek. Tyto jsou kromě jiného z hovězího předního bez loje a blan, vepřového boku bez kůže, česneku, vody, cibule a koření.

Paprikový salám

Salám domácí výroby vyrobený z libového vepřového masa, předního hovězího masa, vepřového výřezu, vody a koření.

Selský salám

Vyuzený salám z vepřového výřezu a vepřového boku, libového vepřového masa, předního hovězího masa, hřbetního syrového vepřového sádla a vepřové plece bez kůže.

Slovácká klobása

Vyuzená klobása vyrobená ze skopového a vepřového masa, vepřového výřezu, polohrubé mouky, vody a koření.

Spišské párky II.

Další skvělé párky z udírny, tyto jsou připravené z vepřového masa, jak libového, tak tučnějšího, vepřového vývaru a koření.

Trampský salám

Vyuzený salám vyrobený z předního hovězího masa, vepřového výřezu, čerstvé slaniny, vody a koření.

Uzený trvanlivý salám

Výroba salámu – uzením.

Valašské klobásy II.

V domácí udírně vyuzené chutné klobásky z libové vepřové plece, vepřového boku, hovězího netučného vývaru, česneku, soli a koření.

Vepřová domácí klobása

Vyuzené mleté maso, naražené do vepřových střev, z vepřového boku, libové kýty a vody s kořením.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy