REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

aspiky

Aspik na slané pokrmy

Základní recept na přípravu aspiku pro široké využití hlavně při přípravě studených předkrmů (vejce v aspiku, šunková rolka v aspiku, zavináče v aspiku….)

Aspik vinný

Vzhled aspiku je čirý, konzistence vychlazeného aspiku je přiměřeně pevná a pružná. Chuť příjemně slaná, kořeněná a sladkokyselá.

Aspik základní

Základní aspik se používá především ve studené kuchyni a to na výrobu mnoha pokrmů.

Gothaj v aspiku

Aspik z plátků gothaje, vařených vajec, mrkve, petrželky a želatiny.

Rybí aspik

Aspik, podle tohoto receptu, lze vyrobit jak ze sladkovodních, tak mořských ryb. Například z kapra, sumce, candáta, tresky, chňapala… Vždy použijte rybí maso pevnější konzistence s malým obsahem svalových kůstek.

Uzený jazyk v aspiku II.

Uvařený jazyk, naložený v aspiku spolu s nakrájenou vařenou mrkví, vejci a okurkami.

Zeleninový aspik

Aspik s brokolicí, hráškem, mrkví a paprikou.

Zeleninový aspik II.

Aspik se zeleninovou náplní, ochucený sýrem, okurkami a vejci.

Zeleninový aspik III.

Aspik ze zeleninové směsi, lučiny a anglické slaniny.

Zeleninový aspik z vepřových kůží

Zelenina v aspiku je velmi dekorativní záležitost na prostřeném stole, a také skvěle chutná.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.