příprava vařením
Játrová tlačenka s houbami
Tlačenka namíchaná z pokrájených jater, hub, housek a dalších ingrediencí, uvařená v sáčku na tlačenky.
Matjesy z líhy
Líha, kromě léčivých účinků, je i chuťově skvělá. Má chrupavčitou konzistenci a matjesy z ní jsou opravdu vynikající!
Matjesy z masáků (muchomůrky růžovky)
Masák patří k nejchutnějším houbám vůbec, v kuchyni má všestranné použití, vyzkoušejte z něho například matjesy podle tohoto skvělého receptu.
Tatarák z čirůvek
Houbový tatarák je také skvělý! Má něco do sebe, i když v něm není ani kousek masa. Ale to neznamená, že bude chutnat jenom vegetariánům!
Tatarák z ryzců
Ryzce sami o sobě mají pikantní kořeněnou chuť, opečené se pak považují za lahůdku. Tatarák z podušených ryzců rovněž chutná skvěle.
reklama