REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Prolisovaný tvaroh

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jednoduché prolisování měkkého tvarohu přes sítko s jemnými oky.


Ingredience:
250 gměkkého tvarohu
sítko s opravdu malými oky
vařečka

Postup:

1. Těsně před samotným použitím můžeme měkký tvaroh prolisovat, čímž ho zbavíme případných hrudek
2. Sítko s opravdu malými očky položíme na nádobu, do něj vyklepneme tvaroh z vaničky
3. Vařečkou nebo jiným šikovným nástrojem protlačíme tvaroh přes sítko, bude pak pěkně jemný a bez hrubých nečistot.

Doporučení:

Místo prolisování můžeme také tvaroh rozmixovat tyčovým mixérem, výsledek bude stejný.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy