REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařená, dušená

Kapr na citrónech

Nasolené porce kapra, utopené v citronovém nálevu ochuceném česnekem, kořením a cukrem, zaklopené, podušené doměkka.

Kapr v aspiku

Filátka z kapra ozdobená zeleninou, přelitá vývarem smíchaným s aspikem, v lednici ztuhnutá.

Kapr v aspiku II.

Porce kapra nejprve chvíli povařené v rybí rozvárce, spolu s houbami a zeleninou zalité rozpuštěnou želatinou.

Kapr ve smetanové omáčce

Podkovy z kapra povařené v kořeněném octovém nálevu, servírované vykostěné, studené, přelité majonézovou omáčkou.

Marinovaná treska

Treska vařená v zeleninovém vývaru, zalitá želetinou, podávaná za studena.

Roláda z tresky ke studeným omáčkám

Rybí roláda podávaná za studena.

Ryba v majonéze

Uvařená ryba zalitá majonézou, podávaná se zeleninou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy