vařená, dušená
Kapr na citrónech
Nasolené porce kapra, utopené v citronovém nálevu ochuceném česnekem, kořením a cukrem, zaklopené, podušené doměkka.
Kapr v aspiku
Filátka z kapra ozdobená zeleninou, přelitá vývarem smíchaným s aspikem, v lednici ztuhnutá.
Kapr v aspiku II.
Porce kapra nejprve chvíli povařené v rybí rozvárce, spolu s houbami a zeleninou zalité rozpuštěnou želatinou.
Kapr ve smetanové omáčce
Podkovy z kapra povařené v kořeněném octovém nálevu, servírované vykostěné, studené, přelité majonézovou omáčkou.
Marinovaná treska
Treska vařená v zeleninovém vývaru, zalitá želetinou, podávaná za studena.
Roláda z tresky ke studeným omáčkám
Rybí roláda podávaná za studena.
Ryba v majonéze
Uvařená ryba zalitá majonézou, podávaná se zeleninou.
reklama