REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

ostatní

Domácí smetanová klobása

Jedna z variant výroby chutné domácí smetanové klobásy.

Domácí šunka

V domácích podmínkách vyrobená chutná šunka z mletého králičího, kuřecího nebo slepičího masa, libového vepřového masa nakrájeného na kostky, cukru, soli, mléka a vody.

Mleté šišky na jehle

Orestované masové šišky napíchnuté na jehle nebo špejli, podávané za studena.

Smetanová klobása

V domácích podmínkách vyrobené klobásy, upravované restováním na stolním oleji nebo sádle.

Výroba vinné klobásy II.

V domácích podmínkách vyrobené klobásy, upravované restováním na stolním oleji nebo sádle. Připravují se z libového vepřového masa, vepřového bůčku,libového hovězího masa, housek máčených ve víně, vody a koření.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy