REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohový krém s jahodami, smetanou a mandlemi

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Utřený tvaroh oslazený cukrem, utřený se smetanou a citronovou šťávou, navrstvený v několika vrstvách spolu s jahodami, servírovaný ozdobený lupínky mandlí.


Ingredience:
300 gměkkého tvarohu
250 gčerstvých jahod
60 gmoučkového cukru
30 gmandlí
100 mlsmetany
1 kscitrónu

Postup:

1. Do misek dáme prolisovaný tvaroh, přilijeme smetanu, přidáme podle chuti cukr, citronovou šťávu a vše utřeme dohladka
2. Do misek dáme vrstvu utřeného tvarohu, na ni vrstvu pokrájených jahod, znovu vrstvu tvarohu a jahod, navrch opět vrstvu tvarohu
3. Povrch posypeme na lístky pokrájenými mandlemi.

Doporučení:

Příloha: piškoty, sušenky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy