REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Tvarohový krém s jahodami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Měkký tvaroh utřený s jahodovým džemem a mlékem, promíchaný s čerstvými jahodami, servírovaný s kopečky šlehačky.


Ingredience:
Rozpis na 4-5 porcí:
300 gměkkého tvarohu
150 gčerstvých jahod
75 gjahodového džemu
50 mlmléka
šlehačka

Postup:

1. Prolisovaný tvaroh utřeme s džemem a trochou mléka
2. Opatrně vmícháme jahody, malé celé, větší překrájené
3. Krém upravíme na dezertní talířky a ozdobíme celými jahodami a šlehačkou.

Doporučení:

Možná příloha: Piškoty, sušenky, suchary …

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy