REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

zelenina, se zeleninou

Podkategorie: příprava za studena 2, ostatní 3

Cuketové matjesy

První vypěstované cukety jdou každoročně na tuhle lahůdku. Věřte nebo ne, ale chutnají opravdu jako rybí matjesy.

Tatarák z ředkviček a cukety

Na olivovém oleji krátce podušené kostky oloupané cukety smíchané s kostičkami ředkviček, tatarák dochucený šťávou z citrónu, solí a pepřem, dále olivovým olejem nasekanými kapary a bylinkami.

Zeleninová směs na opečené bagety a tousty

V podstatě jde o falešný tatarák z lilků (baklažánů), rajčat, masitých paprik, nasekaných bylinek a dalších ingrediencí. Směs se servíruje vychlazená, nejlépe na opečených toustech nebo plátcích bagety.

Zeleninový tataráček s čerstvou mozzarellou

Lehký fit recept z pečených paprik, červené čekanky, cherry rajčat, olivového oleje, bazalky a mozzarelly.

Zeleninový tatarák z baklažánů a rajčat

Baklažány – lilky zbavené hořké chuti, upečení v troubě, jejich dužina pak promíchaná s dužinou rajčat, dochucená kapary, zeleným pepřem, chilli omáčkou a dalšími dobrotami.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy