REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

uzená

Kapr uzený v horkém kouři

Recept na úpravu kapra uzením v horkém kouři.

Kousky (podkovy) sumce – uzené

V soli naložené kousky nebo podkovy sumce, vyuzené v domácí udírně dozlatova.

Pulírovaný kapr

Do lesklé zlatavé barvy vyuzené filety nebo podkovy kapra, nejprve naložené v solném láku dochucené tymiánem a prolisovanými stroužky česneku, pak vyuzené v horkém kouři.

Rybí klobásy

Vynikající klobásy z rybího masa, jsou sice pracné, ale výsledek stojí za to!

Uzený sumec

Vyuzený sumec je skvělá gastronomická delikatesa. Tento recept je na naloženého sumce vyuzeného v balíčkách horkým kouřem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy