REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Pomalu pečená vepřová plec

Marinovaná vepřová plec pečená zvolna doměkka.

Pomalu pečený bůček na česneku

Pečený bůček s jablky a česnekem servírovaný s rybízovým glazé.

Pomalu pečený marinovaný bůček

Nejméně den, v ostřejší sladké marinádě marinované, silnější plátky bůčku, upečené pozvolna v troubě, při pečení maso přelévané šťávou z výpeku a podlévané vodou.

Prase v zemi

V alobalu pod pytlovinou na vlhkém senu a rozžhavených uhlících v celku 20 hodin podušené celé sele zaházené hlínou.

Prazdrojské masové nudličky

Vepřové maso podušené s kořením a kečupem.

Pražská uzená kýta pečená v pomerančové omáčce, servírovaná s mandlovou omáčkou

Naporcovaná uzená pražská šunka, grilovaná, potíraná pomerančovou omáčkou smíchanou s hřebíčkem a černým pivem, podávaná přelitá mandlovou omáčkou.

Pražský flamendr II.

Rychlá minutka z kousků vepřové kýty, kostiček masité papriky, worcestru, chilli, černého piva a dalších ingrediencí, servírovaná například s vařenými brambory, hranolky nebo chlebem.

Prelátské vepřové řízky

Opečené panenky pokladené sardelovou drobenkou a v troubě pod grilem zapečené.

Prezidentské vepřové

Plátky vepřového masa potřené hořčicí, proložené kolečky cibule a zapečená s vejci a strouhaným sýrem.

Prokládaná kotleta

Kotleta v celku nakrájená, ale nedokrojená, mezery mezi plátky potřené hořčicí a česnekem, proložené plátky anglické slaniny a kolečky cibule, kotleta pak svázaná a upečená v troubě podlitá vývarem.

Přírodní krkovička s celerovou remuládou

Minutkově upravená krkovička, servírovaná s remuládou od Jamieho Olivera.

Přírodní řízky na houbách

Vepřové řízky z kýty opečené na oleji, pokladené podušenými houbami.

Přírodní vepřová kotleta

Zprudka na sádla orestované plátky vepřové kotlety, chvíli podušené doměkka na cibulce, servírované přelité omáčkou připravenou ze šťávy po masa.

Přírodní vepřové žebírko

Plátky vepřové kotlety opečené na sádle, servírované podlité zahuštěnou šťávou z výpeku.

Přírodní vepřové žebírko II.

Zprudka orestované plátky vepřové pečeně, zalité omáčkou z výpeku.

Přírodní vepřový plátek s ořechy

Opečené plátky masa servírované se směsí z cibule, vlašských ořechů a česneku, zdobené petrželkou.

Přírodní vepřový řízek

Orestované plátky vepřové kýty, zalité omáčkou z výpeku.

Přírodní vepřový řízek na žampiónech

Rychlá minutka z plátků vepřové kýty a žampiónů.

Přírodní vepřový řízek s ořechy

Orestované plátky vepřové kýty s cibulí, česnekem a ořechy.

Ptáčci z bůčku

Plněný bůček marinovaný, pečený na cibulovém základě, podlitý světlým pivem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy