vepřové maso
Pomalu pečená krkovička
Marinovaná krkovice, potřená ochucenou solí s olejem a pomalu pečená s kořením doměkka.
Pomalu pečená vepřová krkovice na voňavém zelí
Je to šťavnatá záležitost, maso se úplně rozpadá, zelí je jakoby karamelové, vonící rozmarýnem a lehce pikantní díky zázvoru. Pomerančový džem tomu všemu dodá zajímavou dimenzi.
Pomalu pečená vepřová plec
Marinovaná vepřová plec pečená zvolna doměkka.
Pomalu pečený bůček na česneku
Pečený bůček s jablky a česnekem servírovaný s rybízovým glazé.
Pomalu pečený marinovaný bůček
Nejméně den, v ostřejší sladké marinádě marinované, silnější plátky bůčku, upečené pozvolna v troubě, při pečení maso přelévané šťávou z výpeku a podlévané vodou.
Prase v zemi
V alobalu pod pytlovinou na vlhkém senu a rozžhavených uhlících v celku 20 hodin podušené celé sele zaházené hlínou.
Prazdrojské masové nudličky
Vepřové maso podušené s kořením a kečupem.
Pražská uzená kýta pečená v pomerančové omáčce, servírovaná s mandlovou omáčkou
Naporcovaná uzená pražská šunka, grilovaná, potíraná pomerančovou omáčkou smíchanou s hřebíčkem a černým pivem, podávaná přelitá mandlovou omáčkou.
Pražský flamendr II.
Rychlá minutka z kousků vepřové kýty, kostiček masité papriky, worcestru, chilli, černého piva a dalších ingrediencí, servírovaná například s vařenými brambory, hranolky nebo chlebem.
Prelátské vepřové řízky
Opečené panenky pokladené sardelovou drobenkou a v troubě pod grilem zapečené.
Prezidentské vepřové
Plátky vepřového masa potřené hořčicí, proložené kolečky cibule a zapečená s vejci a strouhaným sýrem.
Prokládaná kotleta
Kotleta v celku nakrájená, ale nedokrojená, mezery mezi plátky potřené hořčicí a česnekem, proložené plátky anglické slaniny a kolečky cibule, kotleta pak svázaná a upečená v troubě podlitá vývarem.
Přírodní krkovička s celerovou remuládou
Minutkově upravená krkovička, servírovaná s remuládou od Jamieho Olivera.
Přírodní řízky na houbách
Vepřové řízky z kýty opečené na oleji, pokladené podušenými houbami.
Přírodní vepřová kotleta
Zprudka na sádla orestované plátky vepřové kotlety, chvíli podušené doměkka na cibulce, servírované přelité omáčkou připravenou ze šťávy po masa.
Přírodní vepřové žebírko
Plátky vepřové kotlety opečené na sádle, servírované podlité zahuštěnou šťávou z výpeku.
Přírodní vepřové žebírko II.
Zprudka orestované plátky vepřové pečeně, zalité omáčkou z výpeku.
Přírodní vepřový plátek s ořechy
Opečené plátky masa servírované se směsí z cibule, vlašských ořechů a česneku, zdobené petrželkou.
Přírodní vepřový řízek
Orestované plátky vepřové kýty, zalité omáčkou z výpeku.
Přírodní vepřový řízek na žampiónech
Rychlá minutka z plátků vepřové kýty a žampiónů.