REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Prazdrojské masové nudličky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso podušené s kořením a kečupem.


Ingredience:
750 gvepřové kýty
300 gcibule
150 gkečupu
100 gsádla (oleje)
worcesterová omáčka
pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na horkém sádle
2. Přidáme cibuli nakrájenou na kostičky, necháme zesklovatět, zalijeme kečupem, zakápneme worcesterem a krátce podusíme.

Doporučení:

– Příloha: Hranolky nebo čerstvý chléb.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy