REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané (v troubě)

Americké kotlety

V troubě upečené kotlety z vepřového masa ochucené marinádou.

Asijské vepřové kostky s lilkem

Opečené kostky masa a lilků spolu s dalšími ingrediencemi v troubě dopečené doměkka.

Bakoňské vepřové plátky z trouby

Recept původem z Maďarska na plátky vepřového masa i s kostí zprudka opečené na sádle, pak zapečené v troubě na cibulce a leču spolu s houbami, omáčka dochucená smetanou.

Bolehošťské řízky

Plátky vepřového masa rozprostřené směsí z hub, zelí, slaniny, cibule a křenu, stočené do závitku, upečené v troubě doměkka.

Bůček na zelí

Porce bůčku nakladené na zelí a upečené v troubě doměkka.

Bůček na zelí II.

Porce bůčku upečené spolu s ochuceným zelím a cibulí doměkka.

Bůček pečený na česneku

Bůček upečený se stroužky česneku a jablky, podávaný s rybízovým glazé.

Bůček pečený na česneku se šalvějí

Bůček upečený v troubě spolu se stroužky česneku doměkka, obložený lístky šalvěje.

Bůček pečený v bourbonu a černém pivu

Marinádou z bourbonu, tmavého piva, tekutého medu, třtinového cukru a dalších ingrediencí přelitý nasolený bůček, upečený v troubě pod alobalem.

Bůček plněný hlívou

Pečený bůček s kořením, plněný hlívou a klobásou.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy