REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dračí tlapky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bůčku zapečené s klobáskou.


Ingredience:
1 kglibového bůčku
3 kstmavé klobásky
Směs:
2 lžícekečupu
2 lžícehořčice
2 lžíceoleje
2 ksstroužků česneku
grilovací koření

Postup:

1. Kečup, olej, hořčici, česnek a grilovací koření smícháme v misce 2. Bůček nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a potřeme namíchanou směsí
3. Tmavou klobásu podélně rozřízneme a konce nakrájíme do vějířku (jako drápy)
4. Do každého plátku masa zabalíme půlku klobásy, svineme a zajistíme párátkem
5. Narovnáme do pekáče, polijeme zbytkem směsi, podle potřeby podlijeme vodou a upečeme do měkka.

Doporučení:

– Podáváme s chlebem nebo rýží.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy