REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané (v troubě)

Uzená pečeně v listovém těstě

Uvařené uzené maso protáhnuté nudličkami švestek, potřené hořčicí, obalené v listovém těstě a upečené dozlatova.

Uzená plec v bramboráku

Marinované uzené plecko obalené do zelí a bramborákového těsta, upečené v troubě dozlatova.

Uzené kotlety se žampióny

Plátky vyuzených kotlet zapečené spolu se žampióny podušenými na cibulce a sýrem.

Uzené maso s čatní z jablek a manga

Pečené uzené kotlety spolu se směsí z jablek, manga, rozinek a dalších ingrediencí.

Uzené v kabátku

Do měkka uvařené uzené maso, obalené v listovém těstě, potřené rozšlehaným vejcem, zapečené dozlatova.

Uzený bůček s kapustou

Uvařený bůček zapečený s kapustou, sýrem a dalšími ingrediencemi.

V celku upečená marinovaná krkovice proložená sýrem, houbami a uzeným

Den předem naložená krkovice, nakrojená na plátky, obložená uzeným, sýrem a žampióny, upečená v pečícím sáčku doměkka.

Vánoční šunka s kořením pěti vůní

V celku upečená šunka ozdobně z vrchu nakrájená, hojně potřená marinádou z medu a koření.

Velikonoční pečeně s nádivkou

Vepřová pečeně s náplní z uzeného králičího masa.

Vepřová kapsa s anglickou slaninou

Vepřová kýta plněná brokolicí, anglickou slaninou, mrkví a cibulí.

Vepřová kapsa s brokolicí

Vepřová kýta plněná brokolicí, hráškem, mrkví, kukuřicí, šunkou a sýrem.

Vepřová kapsa s hráškem

Vepřová kýta plněná anglickou slaninou, hráškem a mrkví .

Vepřová kapsa se šunkou

Vepřová kýta se šunkou, eidamem a broskví.

Vepřová kapsa se žampióny

Vepřová kýta plněná žampióny, špenátem a anglickou slaninou.

Vepřová kolena na pivu

Přes noc marinovaná vepřová kolena, ochucená podrceným bobkovým listem, medem, pepřem s solí, zalitá pivem, druhý den upečená v troubě spolu s česnekem a cibulí, podlitá pivem, servírovaná s omáčkou z výpeku dochucenou dijonskou hořčicí.

Vepřová kolena upečená nadivoko

Na cibuli a slanině upečená větší vepřová kolena, ochucená divokým kořením a podlitá červeným vínem a horkou vodou.

Vepřová kolínka na pivě

V hmoždíři utlučeným kořením okořeněná malá vepřová kolínka, osolená, zprudka opečená na oleji, pak dopečená v troubě obložená orestovanou zeleninou, česnekem, jalovcem, bobkovým listem a snítky rozmarýnu, během pečení podlévaná pivem.

Vepřová kotleta na cibuli zapečená s pršutem a goudou

Ochucené plátky kotlety orestované, pak pečené nejprve zaklopené, ke konci zapečené v odklopeném pekáčku pokladené plátky pršutu a goudy.

Vepřová kotleta na rajčatech

Mírně naklepané plátky kotlety okořeněné, pokladené na plech nebo do zapékací misky, obložené plátky anglické slaniny a nakládanými rajčaty, pečené v troubě pod alobalem, pak dopečené odkryté, obložené plátky tvrdého sýru a podlité bílým vínem a vodou nebo vývarem.

Vepřová kotleta s hořčičnou omáčkou

Na oleji orestované plátky kotlety, dopečené v troubě na cibuli, podlité vývarem, servírovaní s hustou omáčkou připravenou z výpeku.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy