REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bůček na zelí II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce bůčku upečené spolu s ochuceným zelím a cibulí doměkka.


Ingredience:
1 kgbůčku
1 kgčerveného kysaného zelí
3 kscibulí
2 lžícecukru
mletý černý pepř
kmín
sůl

Postup:

1. Bůček očistíme a naporcujeme na jednotlivé porce
2. Pak osolíme, okmínujeme a opepříme
3. Kysané zelí necháme okapat, dochutíme cukrem, solí i kmínem a potom rozložíme na dno pekáčku
4. Na zelí poklademe bůček, posypeme oloupanými na kroužky nakrájenými cibulemi a pečeme v troubě při 190 °C doměkka.

Doporučení:

Při pečení dáváme pozor, aby se nám zelí nepřipálilo a můžeme použít i bílé kysané zelí nebo sterilované.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy