REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečené, zapékané (v troubě)

Vepřová pečeně

V celku upečená vepřová pečeně, servírovaná podlitá šťávou z výpeku.

Vepřová pečeně na dánský způsob

Kapsa z krkovičky plněná švestkami a jablky, upečená doměkka, servírovaná s omáčkou ze smetany a rybízového želé.

Vepřová pečeně plněná švestkami

Sušené švestky dodají pečenému vepřovému šmrnc. Tymián maso krásně ovoní a tento zajímavý pokrm si oblíbí celá rodina i přátelé.

Vepřová pečeně s broskvemi

Pečeně upečená s kostí ve vlastní šťávě je šťavnatá s typickou chutí a vůní. Broskve dodají tomuto pokrmu nový šmak.

Vepřová pečeně s brusinkovou omáčkou

Vepřová kotleta upečená doměkka, servírovaná přelitá brusinkovou omáčkou.

Vepřová pečeně s bylinkami

Roláda z vepřového masa potřená bylinkovou a hořčicovou směsí, upečená doměkka.

Vepřová pečeně s rozmarýnem

V celku upečená vepřová pečeně potřená pastou z rozmarýnu.

Vepřová pečeně se sýrem

Vepřová pečeně potřená rozšlehaným vejcem se sýrem, upečená dozlatova.

Vepřová pečeně se zeleninou

Vepřová krkovice s kostí zprudka zapečená, dopečená spolu se zeleninou doměkka.

Vepřová pečeně v omeletě

Vepřová pečeně protkaná mrkví, zabalená do vaječné omelety a slaniny, upečená na víně doměkka, servírovaná s povařenou jarní zeleninou.

Vepřová pečínka na zelí z červené řepy

Na česneku a kmínu v troubě pomalu pečená vepřová plec s kůží. Podávaná se zelím z vařené červené řepy.

Vepřová penenka s pestem

Velká vepřová panenka potřená bazalkovým pestem, obložená slaninou, pečená v alobalu.

Vepřová roláda

Roláda z vepřové plece plněná slaninou, šunkou, míchanými vajíčky a hráškem, případně párkem nebo klobáskou.

Vepřová roláda s vinnou klobásou

Pečené vepřové plece plněné špenátem a vinnou klobásou.

Vepřová roláda s bylinkovou pastou

Vepřová roláda plněná bylinkovou pastou, obalená v bůčku, upečená v troubě doměkka.

Vepřová roláda s houbovou nádivkou

Do rolády zamotaná vepřová pečeně naplněná voňavou nádivkou z hub a dalších ingrediencí.

Vepřová roláda s houbovou nádivkou II.

Z vepřové pečeně připravená roláda, naplněná podušenou houbovou směsí, upečená v troubě dozlatova.

Vepřová roláda s houbovou nádivkou III.

Vepřové maso plněné houbovou nádivkou, srolované a upečené doměkka.

Vepřová roláda s játry

Vepřové plecko naplněné mletým hovězím masem a vepřovými játry, zamotané do tvaru rolády, pečená v troubě dozlatova.

Vepřová roláda s ovocem

Vepřový bůček plněný na nudličky nastrouhanými jablky a na kousky nakrájenými švestkami, stočený do rolády, pečený v troubě doměkka.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy