REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Krkovička zapečená s mascarpone plátky

Zprudka na oleji opečené plátky krkovičky, dopečené v troubě na zkaramelizované cibulce a rajčatech, obložené plátky mascarpone.

Křupavá vepřová kýta na rožni

Vepřová kýta napíchnutá na rožeň, dobře zajištěná, během grilování potíraná okořeněným olejem a medem smíchaným s horkou vodou, servírovaná s hořčičnou omáčkou.

Labužnické řízečky

Plátky z vepřové panenky obalené v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s nasekanými mandlemi a strouhance, usmažené na oleji, z obou stran, dozlatova.

Lahodné masové koule

Na pánvi opečené masové koule servírované napíchané na bambusových špejlích, doplněné ketchupem Spak Master se sušenými rajčaty a posypané na jemno nakrájenou cibulí.

Lehká sekaná s pistáciemi

Sekaná z mleté krkovičky, cibule, slaniny, pistácií a dalších ingrediencí, upečená podlitá pivem dozlatova.

Lesácké závitky

Závitky z vepřové kýty naplněné směsí z lesních hub, slaniny, cibule a vajec, podušené doměkka podlité vodou, servírované přelité omáčkou ze šťávy po dušení.

Letní kotleta

Na pánvi zprudka opečené plátky vepřové kotlety, pak chvíli podušené, mírně podlité bujónem a ochucené kořením, spolu s rajčaty a olivami.

Luxusní vepřové plátky

Plátky vepřového masa orestované a zapečené na rumu, šlehačce a sypané hermelínem.

Majoránkové placičky

Placičky z mletého masa, kuřecích jater, rohlíků, koření a bylinek, upečené v troubě dozlatova.

Makedonské maso

Nudličky vepřového masa podušené na cibulovém základě spolu s pivem a dalšími ingrediencemi.

Marinovaná medová žebírka

Další varianta chutných marinovaných medových žebírek upečených v troubě, případně v alobalu, na venkovním roštu grilu.

Marinovaná vepřová panenka

Dva dny marinované plátky vepřové panenky, zprudka opečené na pávi.

Marinovaná vepřová panenka v listovém těstě

Opečená vepřová panenka zabalená v listovém těstě, posypaná sezamovými semínky a upečená v troubě dozlatova.

Marinovaná vepřová žebírka servírovaná s pikantním salátem

V troubě upečená marinovaná žebírka, servírovaná s chutným pikantním salátem.

Marinovaná vepřová žebra s kapkou rumu

Maso a vůně grilu patří k létu. Opusťte od rožnění klobásek a lehce vysušitelného kuřecího. Postupte na vyšší úroveň a na grilu připravte vepřová žebra podle tohoto receptu!

Marinovaná žebra pečená

V pikantní sladké marinádě marinovaná vepřová žebírka, upečená v troubě pod alobalem, pak dopečená odkrytá pěkně na barvu.

Marinované kotlety s lučinou

Vepřová pečeně nakrájená na plátky, marinovaná, zprudka opečená na oleji, servírovaná spolu s ochucenou lučinou.

Marinované kotlety s podušenou mrkví

Marinované kotlety opečené na oleji, servírované s tenkými plátky podušené mrkve.

Marinované vepřové kotlety

Kotlety naložené v pikantní marinádě, zprudka orestované na oleji pěkně dozlatova.

Marinované vepřové kotlety II.

Marinované kotlety opečené dozlatova, servírované spolu s bazalkovým pestem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy