vepřové maso
Krkovička zapečená s mascarpone plátky
Zprudka na oleji opečené plátky krkovičky, dopečené v troubě na zkaramelizované cibulce a rajčatech, obložené plátky mascarpone.
Křupavá vepřová kýta na rožni
Vepřová kýta napíchnutá na rožeň, dobře zajištěná, během grilování potíraná okořeněným olejem a medem smíchaným s horkou vodou, servírovaná s hořčičnou omáčkou.
Labužnické řízečky
Plátky z vepřové panenky obalené v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s nasekanými mandlemi a strouhance, usmažené na oleji, z obou stran, dozlatova.
Lahodné masové koule
Na pánvi opečené masové koule servírované napíchané na bambusových špejlích, doplněné ketchupem Spak Master se sušenými rajčaty a posypané na jemno nakrájenou cibulí.
Lehká sekaná s pistáciemi
Sekaná z mleté krkovičky, cibule, slaniny, pistácií a dalších ingrediencí, upečená podlitá pivem dozlatova.
Lesácké závitky
Závitky z vepřové kýty naplněné směsí z lesních hub, slaniny, cibule a vajec, podušené doměkka podlité vodou, servírované přelité omáčkou ze šťávy po dušení.
Letní kotleta
Na pánvi zprudka opečené plátky vepřové kotlety, pak chvíli podušené, mírně podlité bujónem a ochucené kořením, spolu s rajčaty a olivami.
Luxusní vepřové plátky
Plátky vepřového masa orestované a zapečené na rumu, šlehačce a sypané hermelínem.
Majoránkové placičky
Placičky z mletého masa, kuřecích jater, rohlíků, koření a bylinek, upečené v troubě dozlatova.
Makedonské maso
Nudličky vepřového masa podušené na cibulovém základě spolu s pivem a dalšími ingrediencemi.
Marinovaná medová žebírka
Další varianta chutných marinovaných medových žebírek upečených v troubě, případně v alobalu, na venkovním roštu grilu.
Marinovaná vepřová panenka
Dva dny marinované plátky vepřové panenky, zprudka opečené na pávi.
Marinovaná vepřová panenka v listovém těstě
Opečená vepřová panenka zabalená v listovém těstě, posypaná sezamovými semínky a upečená v troubě dozlatova.
Marinovaná vepřová žebírka servírovaná s pikantním salátem
V troubě upečená marinovaná žebírka, servírovaná s chutným pikantním salátem.
Marinovaná vepřová žebra s kapkou rumu
Maso a vůně grilu patří k létu. Opusťte od rožnění klobásek a lehce vysušitelného kuřecího. Postupte na vyšší úroveň a na grilu připravte vepřová žebra podle tohoto receptu!
Marinovaná žebra pečená
V pikantní sladké marinádě marinovaná vepřová žebírka, upečená v troubě pod alobalem, pak dopečená odkrytá pěkně na barvu.
Marinované kotlety s lučinou
Vepřová pečeně nakrájená na plátky, marinovaná, zprudka opečená na oleji, servírovaná spolu s ochucenou lučinou.
Marinované kotlety s podušenou mrkví
Marinované kotlety opečené na oleji, servírované s tenkými plátky podušené mrkve.
Marinované vepřové kotlety
Kotlety naložené v pikantní marinádě, zprudka orestované na oleji pěkně dozlatova.
Marinované vepřové kotlety II.
Marinované kotlety opečené dozlatova, servírované spolu s bazalkovým pestem.
reklama