REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Krkovička v bramborovém těstíčku

Na plátky nakrájená krkovička, obalená v těstíčku z nastrouhaných brambor, vejce a mouky, usmažená pěkně dozlatova.

Krkovička zapečená s bramborami a šlehačkou

Na vrstvě brambor a pod nimi upečené plátky krkovice, dochucené orestovanou cibulkou a kořením, ke konci zalité šlehačkou.

Krkovička zapečená s mascarpone plátky

Zprudka na oleji opečené plátky krkovičky, dopečené v troubě na zkaramelizované cibulce a rajčatech, obložené plátky mascarpone.

Křupavá vepřová kýta na rožni

Vepřová kýta napíchnutá na rožeň, dobře zajištěná, během grilování potíraná okořeněným olejem a medem smíchaným s horkou vodou, servírovaná s hořčičnou omáčkou.

Labužnické řízečky

Plátky z vepřové panenky obalené v hladké mouce, rozšlehaných vejcích s nasekanými mandlemi a strouhance, usmažené na oleji, z obou stran, dozlatova.

Lahodné masové koule

Na pánvi opečené masové koule servírované napíchané na bambusových špejlích, doplněné ketchupem Spak Master se sušenými rajčaty a posypané na jemno nakrájenou cibulí.

Lehká sekaná s pistáciemi

Sekaná z mleté krkovičky, cibule, slaniny, pistácií a dalších ingrediencí, upečená podlitá pivem dozlatova.

Lesácké závitky

Závitky z vepřové kýty naplněné směsí z lesních hub, slaniny, cibule a vajec, podušené doměkka podlité vodou, servírované přelité omáčkou ze šťávy po dušení.

Letní kotleta

Na pánvi zprudka opečené plátky vepřové kotlety, pak chvíli podušené, mírně podlité bujónem a ochucené kořením, spolu s rajčaty a olivami.

Luxusní vepřové plátky

Plátky vepřového masa orestované a zapečené na rumu, šlehačce a sypané hermelínem.

Majoránkové placičky

Placičky z mletého masa, kuřecích jater, rohlíků, koření a bylinek, upečené v troubě dozlatova.

Makedonské maso

Nudličky vepřového masa podušené na cibulovém základě spolu s pivem a dalšími ingrediencemi.

Marinovaná medová žebírka

Další varianta chutných marinovaných medových žebírek upečených v troubě, případně v alobalu, na venkovním roštu grilu.

Marinovaná vepřová panenka

Dva dny marinované plátky vepřové panenky, zprudka opečené na pávi.

Marinovaná vepřová panenka v listovém těstě

Opečená vepřová panenka zabalená v listovém těstě, posypaná sezamovými semínky a upečená v troubě dozlatova.

Marinovaná vepřová žebírka servírovaná s pikantním salátem

V troubě upečená marinovaná žebírka, servírovaná s chutným pikantním salátem.

Marinovaná vepřová žebra s kapkou rumu

Maso a vůně grilu patří k létu. Opusťte od rožnění klobásek a lehce vysušitelného kuřecího. Postupte na vyšší úroveň a na grilu připravte vepřová žebra podle tohoto receptu!

Marinovaná žebra pečená

V pikantní sladké marinádě marinovaná vepřová žebírka, upečená v troubě pod alobalem, pak dopečená odkrytá pěkně na barvu.

Marinované kotlety s lučinou

Vepřová pečeně nakrájená na plátky, marinovaná, zprudka opečená na oleji, servírovaná spolu s ochucenou lučinou.

Marinované kotlety s podušenou mrkví

Marinované kotlety opečené na oleji, servírované s tenkými plátky podušené mrkve.

Přejít na stranu:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy

Rejstřík receptů jídel a nápojů Rejstřík článků
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Detekován AdBlock!

Ve vašem prohlížeči máte aktivní rozšíření na blokování reklam. Veškerý obsah na webu je pro naše čtenáře zdarma a provoz webu je možný pouze díky ziskům z reklam. K procházení webu je proto nutné AdBlock deaktivovat.

To provedete tak, že v pravém horním rohu vašeho prohlížeče kliknete na ikonu AdBlocku Ikona AdBlocku a z nabídky vyberete možnost Once nebo Always kliknutím na příslušné tlačítko. Pokud se následně stránka neobnoví automaticky, můžete ji obnovit kliknutím na následující odkaz. Děkujeme za pochopení.