REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Panenské ražničí

Grilovaná vepřová panenka nakrájená na kousky a napíchaná na jehle spolu s cibulí a párky.

Paprikované kotlety po maďarsku

jednoduchý recept na vepřové kotlety potřené olejem smíchaným s mletou paprikou, na grilu grilované.

Paprikové medailonky s rajčatovým salátem

Vepřové medailonky potřené paprikovou směsí, opečené a podávané s rajčatovým salátem.

Papriky po selsku

Vepřové maso na kostičky dušené s paprikami, rajčaty a podlité smetanou.

Party řízky

V alobalu upečené okořeněné plátky vepřové kýty spolu s jablky, brokolicí a pórkem.

Pastevecký tokáň

Vepřová kýta s česnekem, paprikou a rajčaty.

Pašerácká kotleta

Plátky vepřové kotlety obalené v bramborovém těstě, usmažené dozlatova.

Pečená kolínka

Podlitá vodou, v troubě upečená přední kolínka bez kosti, ochucená pepřem, kmínem a solí.

Pečená krkovice v kávové marinádě s pikantní omáčkou

Až dva dny v marinádě naložená vepřové krkovice, poté upečená v troubě, servírovaná nakrájená na plátky a přelitá ostrou omáčkou z kostiček slaniny, medu, kečupu, worcesterské omáčky a chilli papriček.

Pečená krkovička na kapustě

Plátky krkovičky upečené se slaninou a ochucenou kapustou doměkka.

Pečená krkovička s pikantní zeleninou

Rychlý a přitom chutný oběd či večeře může být hotový za chvilku, a přitom si dopřejete pořádné jídlo. Zkuste a uvidíte.

Pečená marinovaná krkovice nebo bůček

Tento recept má kořeny v Číně. Libový bůček nebo krkovička se marinuje v celku 6 dnů v pikantní marinádě, pak se upeče.

Pečená rolovaná plec

V celku upečená svázaná vepřová plec, nejdříve opečená ze všech stran na troše oleje, pak dopečená doměkka podlitá pivem. Servírovaná nakrájená na silnější plátky.

Pečená šunka na pivě se salátem z dýně a jablek

V celku marinovaná šunka potřená bylinkami a kořením, zalitá vývarem a pivem dochuceným orestovanou cibulí a česnekem, upečená v troubě, servírovaná jak teplá, tak studená spolu s pečeným dýňovo-jablkovým salátem.

Pečená vepřová kolena na zelí

Předvařená vepřová kolena, upečená v troubě položená na dobře ochuceném zelí.

Pečená vepřová krkovička

V celku upečená krkovička potřená česnekem a posypaná kmínem.

Pečená vepřová panenka ve slaninovém kabátku

Na silnější kolečka nakrájená vepřová panenka, částečně zabalená do slaniny, zajištěná motouzem, nejprve na grilovací pánvi zprudka opečená, pak dopečená v troubě doměkka.

Pečená vepřová plec

Vepřová plec pečená v celku.

Pečená vinná klobása

Rychlý a chutný pokrm, jedna z variant úpravy vinné klobásy.

Pečená žebra na sádle se škvarky

Asi jeden z nejjednodušších receptů na žebra upečená v troubě. Sádlo se škvarky dodá žebrům úžasné aroma, česnek a koření pak předá celému pokrmu skvělou vůni i chuť.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy