REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Papriky po selsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso na kostičky dušené s paprikami, rajčaty a podlité smetanou.


Ingredience:
500 glibového vepřového
60 goleje
6 kspaprik
4 ksrajčat
0,5 dlsmetany
vývar
petrželka
cibule
pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji
2. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vývarem a dusíme poloměkka
3. Přidáme papriky nakrájené na proužky, rajčata na kolečka, osolíme, opepříme a dodusíme doměkka
4. Před dokončením vmícháme smetanu a drobně nasekanou zelenou petrželku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy