vepřové maso
Vepřové kotlety s lečem
Naklepané vepřové kotlety ochucené pepřem a solí, opečené na sádle, servírované přelité připravenou směsí ze sterilizovaného leča, kečupu, cibule, česneku, pepře a soli.
Vepřové kotlety s pastou mujdei
Opečené vepřové kotlety potřené pastou z česneku, oleje, octa, vývaru a soli.
Vepřové kotlety s pórkem
Dušený pórek s česnekem zahuštěný bramborovým škrobem, servírovaný na opečených vepřových kotletách na oleji.
Vepřové kotlety s rajčaty a okurkami
Plátky vepřové kotlety zprudka opečené na pánvi na sádle, servírované s podušenou salátovou okurkou a rajčaty ve šťávě po opékání.
Vepřové kotlety se zelím
Opečené kotlety dušené s cibulí, zelím a kořením, dochucené bílým vínem.
Vepřové kotlety se zelím
Opečené kotlety podušené na zelí.
Vepřové kotlety se žampionovou směsí
Opečené vepřové steaky podávané spolu se žampionovou směsí.
Vepřové kotlety se žampióny v alobalu
Vepřové kotlety opečené na sádle, poté zabalené do alobalu společně s osmahnutou cibulkou, žampióny a petrželkou, zapečené v troubě.
Vepřové kotlety Texas
Plátky vepřových kotlet marinované v marinádě z oleje a koření Gril Texas, ugrilované na rozpáleném grilu.
Vepřové kotlety v jablečné marinádě
Kotlety marinované v jablečném džusu a dalších ingrediencích, okapané, grilované na roštu venkovního grilu. Recept podle Zdeňka Pohlreicha z pořadu “Šéf na grilu”.
Vepřové kotlety v meduňkovém zelí
Kysané zelí a opečené kotlety dušené na cibulovém základě s dalšími ingrediencemi.
Vepřové kotlety v ostré omáčce
Grilované kotlety, servírované s pikantní omáčkou z kečupu, octa, cibule a dalších ingrediencí.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Na pánvi na oleji zprudka opečené vepřové kotlety, servírované s omáčkou ze šunky, másla, vody, smetany na šlehání a bílého vína.
Vepřové kousky na pivu s pasírovanou omáčkou z kořeněné zeleniny
Na sádle orestované kostky vepřového plecka, podušené do měkka na cibuli a kořenové zelenině, podlité vodou nebo vývarem a pivem. Servírované s propasírovanou omáčkou zahuštěnou chlebovou strouhankou.
Vepřové kung pao
Opečené kousky masa spolu se zázvorem, cibulkami a burskými oříšky, nakonec přelité hustou omáčkou.
Vepřové maso dušené v kapustě
Konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě smíchaná s podušenou kapustou.
Vepřové maso na divoko
Pečená vepřová kýta s kořením a rybízovou zavařeninou.
Vepřové maso na divoko II.
Maso prošpikované slaninou podušené na cibulovém základě spolu s petrželí, celerem a kořením, zalité vývarem.
Vepřové maso na kari
Krátce marinované kousky vepřového ramínka orestované na cibulovém základě, ochucené solamylem, cukrem, vínem, sójovou omáčkou a koření kari.
Vepřové maso na kari s rajčaty
Kostky vepřového masa podušené na cibuli a rajčatech.
reklama