REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kotlety s hořčicí a cibulí

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky vepřových kotlet opečené na oleji, servírované potřené hořčicí a hojně posypané cibulí.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřové kotlety
2 ksvelké cibule
hořčice
mletý černý pepř
grilovací koření
pažitka
olej
sůl

Postup:

1. Očištěné a vykostěné vepřové kotlety naklepeme, kraje nařízneme a maso potřeme olejem, osolíme a posypeme pepřem, případně grilovacím kořením a necháme chvíli marinovat
2. Na pánvičce na dobře rozpáleném oleji opékáme z každé strany asi 4 minuty
3. Masa urovnáme na nahřáté talíře, potřeme hořčicí a přelijeme výpekem z pánvičky
4. Nakonec kotlety hojně posypeme na plátky nakrájenou cibulí smíchanou s jemně posekanou pažitkou.

Doporučení:

Jako přílohu podáváme například opékané brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy