vepřové maso
Vepřový bůček na jehle
Grilované jehly připravené z libovějšího vepřového bůčku, vuřtů a cibule.
Vepřový bůček na mateřídoušce
Vepřový bok nakrájený na kostky, orestovaný na cibulce spolu s česnekem, pak lehce posypaný mletou sladkou paprikou a sušenou mateřídouškou, podlitý trochou vody a podušený doměkka.
Vepřový bůček na rozmarýnu
Bůček pečený v celku, potřený rozmarýnovou pastou.
Vepřový bůček po selsku
Na plátky nakrájený vepřový bůček, upečený v troubě na cibuli, ke konci pečení potřený česnekem.
Vepřový bůček s kadeřávkem
Vepřový bůček nakrájený na kostky, dušený společně s kadeřávkem nakrájeným na nudličky, ochucený česnekem, kmínem a solí.
Vepřový bůček s kysaným zelím a hruškami
Restovaný, na kostky nakrájený, bůček, podušený s kysaným zelím a hruškami.
Vepřový bůček s nádivkou
Bůček naplněný šunkovou nádivkou, upečený v troubě dozlatova.
Vepřový bůček se Spak hořčično-křenovým dressingem
Metodou nepřímého grilování grilovaný vepřový bůček, servírovaný s domácím Spak hořčično-křenovým dressingem, recept podle šéfkuchaře Honzi Řepy, který tento recept připravil pro fa Spak.
Vepřový bůček v kysaném zelí
Vepřový bůček nakrájený na plátky a pečený v troubě, ke konci pečení přidané podušené kysané zelí na cibulce, ochucené rajčatovým protlakem, kmínem a mletou paprikou, vše pak v pekáčku zalité smetanou a dochucené rozetřeným česnekem.
Vepřový burger
Nechte se inspirovat vítězem soutěže MasterChef Romanem Kotlářem, který se rozhodl předat něco ze svého umu. Zde je jeho recept na skvělý burger z vepřového masa.
Vepřový debrecínský guláš
Kousky udušeného masa ve světlejší, hnědočervené omáčce s párky nakrájenými na kolečka.
Vepřový guláš
Kousky podušeného masa ve světlejší, hnědočervené omáčce.
Vepřový guláš II.
Guláš z vepřové plece podušené na cibulovém základě.
Vepřový guláš s hříbky
Vylepšená klasika o čerstvé hříbky chutná prostě skvěle. Tak hurá do lesa na hřiby, snad nějaké najdete, nebo použijte ty, co máte v mrazáku.
Vepřový guláš s klobáskou a paprikou
Na cibulovém základě opečené vepřové maso, podušené spolu s rajčatovým protlakem, paprikami a na kolečka nakrájenou klobáskou.
Vepřový guláš s klobáskou a sýrem
Zajímavá varianta klasického guláše z vepřového masa.
Vepřový guláš s kysaným zelím
Nakrájený vepřový bok na kostky, podušený na cibulce společně se zakysaným zelím, guláš nakonec zahuštěný jíškou a zjemněný zakysanou smetanou.
Vepřový guláš s naloženými hříbky
Klasický vepřový guláš oživený červenou a zeleninovou paprikou, dále doplněný o nakládané, zavařené hříbky.
Vepřový guláš s ryzci
Ryzce jsou vynikající houby s kořeněnou chutí, zkuste je například přidat opečené na sádle do guláše, vznikne pokrm pro opravdové gurmány.
Vepřový guláš se zeleninou a žampiony
Na nudličky nakrájené vepřové maso podušené na cibulce spolu s paprikami, chilli papričkou a žampiony doměkka.
reklama