vepřové maso
Zimní grilovaná žebra
Ačkoliv je v zimě grilování možná větší zážitek než v létě, vyžaduje také důkladnější přípravu. Nejen, že potřebujete gril s poklopem, ale také špetku trpělivosti. Grilu totiž v chladnějším období trvá déle, než se roztopí. Jakmile ho ale správně „rozfajrujete“ (ideálně na 180 °C), můžete začít grilovat.
Žebírka marinovaná v marinádě ochucené pěti druhy koření
Přes noc marinovaná vepřová žebírka, grilovaná na venkovním roštu grilu, servírovaná posypaná nadrobno nakrájenou šalotkou.
Žebírka na divoko
Na zelenině podušená vepřová žebírka, servírovaná s pečivem, hořčicí a křenem.
Žebírka na medu
Masitá vepřová žebírka potřená medem smíchaným s paprikou, kečupem, pepřem a solí, upečená na cibulovém základě doplněném česnekem, podlitá vývarem.
Žebírka smažená v pařížském těstíčku
Naklepaná žebírka obalená v těstíčku z hladké mouky, vejcích a strouhance smíchané s rozsekaným sterilovaným hráškem.
Žebra na grilu
Už nevíte, co byste ugrilovali? Vyzkoušejte náš recept na šťavnatá vepřová žebírka a uvidíte, že si pochutnáte. Přidejte správně vychlazené pivo a vykouzlete na tváři svého manžela spokojený úsměv.
Živáňské plátky
Plátky vepřové kýty upečené s cibulí, anglickou slaninou a gothajem.