vepřové maso
Vepřové kotlety plněné
Kotlety plněné šunkou a sýrem, servírované s podušenými rajčaty a houbami.
Vepřové kotlety plněné čabajkou
Osolené vepřové kotlety potřené česnekem, naplněné směsí z čabajky, bílého vína, hořčice, žloutku a nastrouhaného tvrdého sýra, naplněné kotlety nejdříve zprudka orestované a poté podušené na bílém víně doměkka.
Vepřové kotlety plněné jablky
Kotlety plněné jablkem, rozinkami a cibulí, zalité rozmíchaným medem s vínem, upečené doměkka.
Vepřové kotlety plněné masem a houbami
Kotlety plněné podušenou směsí z mletého bůčku, hub a dalších ingrediencí, v remosce dušené doměkka.
Vepřové kotlety plněné tvarůžky
Pečené vepřové kotlety plněné cibulkou, tvarůžky, servírované přelité smetanovou omáčkou.
Vepřové kotlety plněné uherským salámem a sýrem
Vepřové kotlety plněné uherským salámem a tvrdým sýrem, opečené zvolna na oleji, servírované například se smaženými bramborovými hranolky.
Vepřové kotlety po indicku
Vepřové kotlety marinované v pikantní jogurtové marinádě, osmažené na oleji.
Vepřové kotlety po jižansku
Vepřové kotlety ochucené bylinkami a kořením, podušené spolu s rajčaty doměkka.
Vepřové kotlety po milánsku
Naklepané vepřové kotlety, orestované na oleji, poté zapečené v troubě s připravenou směsí z paprik, česneku a rajčatového protlaku.
Vepřové kotlety po plzeňsku
Opečené vepřové kotlety, servírované přelité chlebovou omáčkou ochucenou pivem a dalšími ingrediencemi.
Vepřové kotlety po skalicku
Vepřové kotlety podušené doměkka na cibulce spolu s kořenovou zeleninou a kořením, poté šťáva se zeleninou prolisována, doplněná spařenými rozinkami, červeným vínem a dochucená špetkou cukru.
Vepřové kotlety podle uzenářky
Naklepané vepřové kotlety zprudka opečené na oleji, pak podušené v omáčce z bílého vína, vývaru, cibule, hladké mouky, másla a celého pepře, do omáčky ke konci přidána hořčice a nakrájená sterilizovaná okurka.
Vepřové kotlety s bazalkou
Orestované vepřové kotlety, zapečené se sýrem.
Vepřové kotlety s česnekem
Vepřové kotlety potřené česnekovou pastou, naložené v oleji, grilované.
Vepřové kotlety s hořčicí a cibulí
Plátky vepřových kotlet opečené na oleji, servírované potřené hořčicí a hojně posypané cibulí.
Vepřové kotlety s hořčicí a vínem
Naklepané plátky kotlet opečené na másle, poté podušené ve vývaru z kostí, ke konci dušení přilité bílé víno rozmíchané s hořčicí.
Vepřové kotlety s hruškami
Zprudka opečené vepřové kotlety, pokladené plátky hrušek a zapečené v troubě doměkka.
Vepřové kotlety s jablky
Vepřové kotlety opečené na oleji spolu s plátky jablek.
Vepřové kotlety s kapustou
Orestované plátky kotlet servírované s podušenou kapustou.
Vepřové kotlety s karamelizovanými meruňkami a šalvějí
Med není jen na slazení čaje, ale má své důležité místo i při přípravě různých druhů pokrmů. Med přidá jídlu výraznou chuť a na mase vytvoří příjemnou křupavou kůrčičku.
reklama