REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kostky na rajčatech

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vepřové maso na kostky, podušené s rajčátky a kukuřicí.


Ingredience:
400 gvepřové plece
4 ksrajčat
1 kscibule
1 kszeleninového bujonu
mražená kukuřice
hladká mouka
lístky bazalky
olej
pepř
sůl

Postup:

1. Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky, cibulku na drobno
2. Rajčátka spaříme, oloupeme a nakrájíme také na kostky
3. Do hrnce nalijeme olej, osmahneme cibulku a přidáme maso, osolíme, opepříme a zasypeme rajčátky, podlijeme vodou, do ní dáme bujon a necháme dusit do změknutí
4. Pak přidáme asi hrst mražené kukuřice, zaprášíme omáčku moukou, ještě podusíme a na konec přidáme nasekanou bazalku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy