REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové maso se špagetami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polotovar, konzerva z vepřového masa ve vlastní šťávě povařená s cibulovým základem a smetanou, smíchaná s uvařenými špagetami, servírovaná posypaná nastrouhaným tvrdým sýrem.


Ingredience:
250 gvepřového masa ve vlastní šťávě (konzerva)
300 gšpaget
100 gslaniny bez kůže
100 gcibule
100 gtvrdého sýra
300 mlsmetany
mletá sladká paprika
voda
sůl

Postup:

1. Špagety uvaříme v osolené vodě, propláchneme je a necháme důkladně okapat
2. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, osmahneme na ni nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zalijeme smetanou, promícháme a krátce povaříme
3. Přidáme maso z konzervy i se šťávou, vmícháme špagety a polovinu nastrouhaného tvrdého sýra, dobře promícháme a prohřejeme
4. Na talířích jednotlivé porce posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

Poznámka:

Recept na polotovar – vepřové maso ve vlastní šťávě najdete zde: Vepřové maso ve vlastní šťávě, zavařené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy