vařené
Formanský guláš dle George
Variace na vepřový minutkový guláš servírovaný ozdobený grilovanou klobáskou.
Guláš pekelník (minutkově)
Recept pro milovníky ostrých jídel. Rychlý guláš připravený minutkově, tedy do 30 minut!
Guláš z tlačenky
Rychlý guláš uvařený za 20 minut. Nevěříte? Vyzkoušejte! Nejen že je rychlý, protože maso v tlačence je již uvařené, ale i skvěle chutná a zvládne ho i kuchařský začátečník.
Hovězí maso s rajskou omáčkou
Šťavnaté plátky vařeného masa zalité načervenalou až červenou sladkokyselou omáčkou.
Jazyk s křenovou omáčkou
Plátky vařeného jazyka podávané s křenovou omáčkou, ozdobené usmaženými plátky křenu.
Knedlíky s uzeným jazykem
Uvařené bramborové knedlíky plněné masovou směsí, podávané s pikantními dušenými jablky.
Minutkový guláš dle George
Guláš snadno a rychle. Je hotový za 30 minut! Nevěříte? Je to tak, jde o guláš uvařený opravdu do půl hodiny. Přitom je skvělý a chutná, jako klasický guláš.
Pikantní maso ve špenátu
Spařené špenátové listy plněné pikantní masovou směsí, stočené do závítků, vařené v páře, podávané s koprovou omáčkou.
Pomalená krkovice (připraveno v pomalém hrnci)
Šťavnatá vepřová krkovice s kostí vařená v pomalém hrnci s cibulí, česnekem, kmínem, sádlem a solí.
Pomalená křížová kost (vepřový ocásek)
Recept na využití pomalého hrnce. Připravte si v něm například křížovou kost z prasátka. Křížové kosti jsou v kuchyni neprávem opomíjenou surovinou. K přednostem patří výtečná chuť tohoto masa a také nízká cena vepřových ocásků.
Uzená pečeně vařená
Uzené vepřové maso uvařené ve vodě.
Uzené maso povařené, pečené
V celku povařená uzená krkovice nebo uzená rolovaná plec, nakrájená na plátky, dopečená v troubě doměkka, výpek ochucený česnekem.
Uzené s pikantní kůrčičkou
V celku uvařené uzené maso potřené pikantní marinádou, chvíli grilované nebo zapečené v troubě.
Vařená uzená krkovička
Jednoduchý recept na uzenou krkovičku povařenou ve vodě.
Vařený uzený jazyk
Základní recept na vařený vepřový jazyk předem vyuzený.
Vepřové kostky na rajčatech
Vepřové maso na kostky, podušené s rajčátky a kukuřicí.
Vepřové maso se špagetami
Polotovar, konzerva z vepřového masa ve vlastní šťávě povařená s cibulovým základem a smetanou, smíchaná s uvařenými špagetami, servírovaná posypaná nastrouhaným tvrdým sýrem.
Vepřové nožičky s čočkou
Vařená čočka podušená na cibulovém základu s kořenovou zeleninou a chilli papričkou, podávaná s vařenými vepřovými nožičkami.
Vepřový guláš z polotovaru
Rychlý guláš připravený z konzervy (sklenice) vepřového masa ve vlastní šťávě, cibule, rajčatového protlaku, zelené papriky, česneku a dalších ingrediencí.
Výletní ptáci
Jiná úprava španělských ptáčků podle naší čtenářky paní Maruš.
reklama