REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové kotlety na petrželce

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá minutka z vepřových kotlet opečených na rozpuštěném másle.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksvepřových kotlet
50 gmásla
4 lžícenasekané čerstvé petrželky
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Z vepřových kotlet odřízneme asi do poloviny maso od kosti, kotlety lehce naklepeme, po obvodu na několika místech nařízneme a mírně opepříme
2. Do rozpuštěného másla přidáme nasekanou petrželku, vložíme kotlety a prudce je po obou stranách opečeme
3. Hotové maso dochutíme solí a ihned servírujeme.

Doporučení:

Takto upravené kotlety servírujeme s hranolkami nebo opečenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy