vepřové maso
Vepřové řízky se šunkou
Vepřové řízky naklepané, z jedné stany potřené sardelovou pastou a obložené šunkou, obalené v mouce, vejcích a strouhance, nakonec usmažené dozlatova.
Vepřové řízky se švestkami
Vepřové řízky plněné ve víně naloženými švestkami, na grilu grilované, servírované s omáčkou z červeného vína, smetany a dalších ingrediencí.
Vepřové řízky v alobalu
Jednoduchý recept na vepřové řízky z kýty pečené v troubě v alobalu.
Vepřové řízky v bramborovém těstíčku
Vepřové maso ve formě plátků obalené v bramborovém těstíčku a usmažené dozlatova.
Vepřové řízky v kapustových listech
Kapustové listy plněné slaninou, hřiby a opečenými vepřovými řízky, stočené do závitku, na grilu grilované.
Vepřové řízky v sýrovém obalu
Vepřová kýta smažená se sýrem.
Vepřové s citrónovou omáčkou
Vepřová kýta plněná cibulí, šunkou, česnekem, mandlemi s citrónovou omáčkou.
Vepřové s houbami a rozmarýnem
Opečené vepřové maso spolu s houbami a dalšími ingrediencemi, dochucené bylinkami.
Vepřové s mrkví a jablky
Na cibulovém základě opečené kousky vepřového plecka, upečené doměkka spolu s rajským protlakem, karotkou, jablky a dalšími ingrediencemi.
Vepřové špízy
Vepřové kousky masa nakrájené na kousky, ochucené, napíchané na jehlice spolu s paprikou, šalotkou, cuketou a cherry rajčaty, grilované.
Vepřové špízy II.
Ochucené kousky masa napíchané na jehlice střídavě s cibulí, čabajkou a paprikou, grilované.
Vepřové špízy s houbičkami
Vepřové maso nakrájené na větší kousky, marinované v ochuceném oleji, napíchnuté na špejle střídavě s kousky paprik, cibulek a hub, grilované na rozpáleném roštu.
Vepřové špízy s chilli
Vepřové maso nakrájené na kostky, napíchané na špejle střídavě se slaninou, potřené marinádou, na rozpáleném grilu grilované.
Vepřové špízy s rokfórovou omáčkou
Pečené špízy z vepřového masa, cibule a rajčátek, servírované přelité rokfórovou omáčkou.
Vepřové špízy s rozmarýnem
Na větvičkách rozmarýnu napíchané marinované kostky krkovice, špízy opečené na dobře rozpáleném roštu grilu, servírované přelité zbylou marinádou.
Vepřové v bramboráku II.
Na plátky pokrájené vepřové maso, mírně rozklepané, osolené a okořeněné pepřem, smažené v bramborákovém těstě doměkka.
Vepřové v kedlubnách
Na kostky pokrájené vepřové maso, podušené v kotlíku nad ohněm zalité vodou a dochucené cibulí, kostkou masoxu, cukrem, pepřem a solí.
Vepřové v kedlubnové peřině
Kostičky vepřového masa dušené s kedlubnami a zjemněné smetanou.
Vepřové v leču s houbami
Na cibuli orestované nudličky vepřového masa, podušené doměkka spolu s houbami, podlité vodou a dochucené kořením a kostkou bujónu, nakonec ještě povařené doplněné o skleničku leča a smetanu.
Vepřové v sladkokyselé omáčce
Vepřové maso nakrájené na kostičky s omáčkou.
reklama