REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vepřové maso


Zahradnické řízky

Pečené plátky masa pokladené šunkou a zeleninovou směsí s vejci, servírované posypané strouhaným sýrem a přelité ochucenou smetanou.

Zapečená krkovička

Plátky krkovičky potřené česnekem, upečené s marinádou a cibulí doměkka.

Zapečená krkovička II.

Krkovička potřená česnekem, obalená ve strouhance a vajíčkové směsi, usmažená dorůžova, nakonec dopečená v troubě spolu s cibulí a slaninou.

Zapečené česnekové kotlety

Opečené kotlety zapečené v troubě s na slanině orestovanou jarní cibulkou, česnekem, žampiony a cherry rajčátky.

Zapečené kotlety

Vepřové kotlety zapečené s bramborami, sýrem a šlehačkou.

Zapečené kotlety II.

Marinované kotlety zapečené s rajčaty, broskví a mozzarellou.

Zapečené kotlety III.

Vepřové kotlety s kostí zapečené s česnekem, tymiánem, rajčaty a sýrem.

Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí

Na orestované cibuli v troubě zapečené plátky kotlety přelité hořčicovo-smetanocou omáčkou.

Zapečené řízky naruby

Plátky masa obalené ve strouhance, vejcích a mouce, usmažené dozlatova, zalité smetanovou zálivkou a zapečené doměkka.

Zapečené svíčkové řezy

Vepřová svíčková s vajíčkem, kuřecími játry a sýrem.

Zapečené vepřové kotlety

Opečené kotlety přelité houbovou omáčkou a zapečené se sýrem.

Zapečené vepřové kotlety s rajčaty

Naklepané vepřové kotlety, nejdříve opečené na pánvičce a poté zapečené v troubě s rajčaty a sýrem.

Zapečený bůček s jogurtem a křenem

Zarolované plátky vepřového bůčku potřené ochuceným jogurtem, upečené v troubě posypané cibulí, kmínem a česnekem.

Zapékané česnekové kotlety s hořčičnou omáčkou

Na orestované cibuli v troubě upečené na pánvi zatažené plátky vepřové kotlety z jedné strany potřené prolisovaným česnekem, přelité smetanou smíchanou s hořčicí.

Zapékané vepřové kotlety

Zprudka opečené vepřové kotlety, zapečené v troubě spolu s vejci, smetanou a nastrouhaným sýrem.

Zapékané vepřové kotlety se žampióny

Vepřové maso se žampióny a tvrdým sýrem.

Zapékané vepřové plátky

Plátky vepřové kýty prokládané brambory, zalité smetanou a posypané sýrem.

Zatloukané řízky

Vepřové řízky obalené ve vejci a strouhance, osmažené a dopečené na pekáčku podlité vývarem.

Zaváté kotlety

V mouce a strouhance obalené a jogurtové marinádě máčené vepřové kotlety, upečené v troubě doměkka. Pikantní pokrm.

Závitek z vepřového karé

Plátky vepřového masa potřené hořčicí, obložené mletou masovou směsí ochucenou kořením a dalšími ingrediencemi, zarolované do tvaru závitků, zprudka opečené na sádle, pak dušené pod pokličkou (případně v tlakovém hrnci), doměkka.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy