REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vinná klobása smažená v těstíčku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Klobása usmažená v těstíčku do světle nazlátlé barvy.


Ingredience:
800 gvinné klobásy
140 gtuku
100 ghladké mouky
80 gmléka
2 ksvajec
sůl

Postup:

1. Jednotlivé opláchnuté porce párků ponoříme do osoleného těstíčka připraveného z rozšlehaného vejce s mlékem a prosáté mouky
2. Usmažíme je v horkém tuku, na pánvičce, do světle nazlátlé barvy
3. Ihned podáváme, nejlépe s vařenými bramborami či bramborovou kaší.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy