REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové závitky v alobalu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zatočené plátky z vepřové kýty nebo plece plněné plátky uzeného masa, anglické slaniny, tvrdého sýra a cibule, jednotlivě zabalené do alobalu a upečené.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
4 ksplátky z věpřové kýty nebo plece
4 ksplátky uzeného masa
4 ksplátky anglické slaniny
4 ksplátky tvrdého sýra
3-4 ksstroužky česneku
1 kscibule
mletý pepř
sůl
tuk na potření alobalu

Postup:

1. Plátky masa naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí
2. Na každý plátek poklademe plátek uzeného masa, anglické slaniny, tvrdého sýra a posypeme nadrobno nakrájenou cibuli
3. Plátky svineme do závitků a každý zvlášť zabalíme do tukem potřeného alobalu
4. V hrnci pečeme v troubě vyhřáté na 190-200 °C asi 20-30 minut.

Doporučení:

Vhodnou přílohou je dušená rýže nebo vařené brambory a salát ze syrové zeleniny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy