vepřové maso
Bůček pečený na česneku se šalvějí
Bůček upečený v troubě spolu se stroužky česneku doměkka, obložený lístky šalvěje.
Bůček pečený v bourbonu a černém pivu
Marinádou z bourbonu, tmavého piva, tekutého medu, třtinového cukru a dalších ingrediencí přelitý nasolený bůček, upečený v troubě pod alobalem.
Bůček plněný hlívou
Pečený bůček s kořením, plněný hlívou a klobásou.
Bůček zapečený s křenovým jogurtem
Jednoduchý recept na prorostlý bůček potřený jogurtem smíchaným s nastrouhaným křenem, zamotaný do závitků, upečený v troubě doměkka.
Bůčková roláda
Roláda plněná nádivkou z vajec, rohlíků, bylinek a papriky, upečená v troubě dozlatova. Tip na skvělý sobotní nebo nedělní oběd.
Bůčková sekaná
Mletý vepřový bůček smíchaný se strouhaným sýrem, kořením, hořčicí a mlékem, vytvarovaný do tvaru šišek, upečený dozlatova zabalený v alobalu.
Bůčkové ražničí v alobalu
Uzený bůček na jehle s bramborem, paprikou, cibulí, žampióny a cuketou.
Bůčkové špízy
Kousky uzeného bůčku na píchané na jehlách spolu s paprikami a cibulí, ugrilované. Recept vhodný pro přípravu na roštu či grilovací pánvi.
Bůčkové závitky na pivu
Plátky bůčku plněné zelím, klobásou, stočené do závitků, podlité pivem a pečené v troubě doměkka.
Bůčkový šnek
Recept na pokrm připravovaný na grilu nebo i na pánvi na oleji.
Cikánský řízek
Nudličky vepřového masa marinované v pikantní vajíčkové marinádě, usmažené ve formě placek na pánvi ve větším množství rozpáleného oleje.
Citronové medailonky
Opečené vepřové panenky servírované s omáčkou z citronů, jarní cibulky, bílého vína a nasekaného rozmarýnu.
Česnekový olomoucký řízek
Plátky vepřové kýty potřené prolisovaným česnekem a hořčicí, pokladené cikánskou pečení, orestované na tuku doměkka.
Čevabčiči
Mleté vepřové maso ve tvaru šišek opečené na oleji, servírované s cibulí, tatarskou omáčkou a hořčicí.
Čínské masové hranolky
Marinované vepřové maso nakrájené na hranolky, opečené na oleji dozlatova.
Ďábelské vepřové kotlety
Opečené kotlety, podušené s cibulí, hořčicí, okurkou a feferonkou.
Divoký vepřový guláš
Guláš z vepřového masa podušeného spolu s divokým kořením, dochucený kečupem, česnekem a kostkou masoxu.
Dlouze tažený a následně grilovaný vepřový bůček
Bůček, co se rozpadá a je dozlatova upečen. Pár základních surovin a správný postup vykouzlí jedinečné jídlo z každého vepřového boku. Recept na originální zpracování vepřového podle šéfkuchaře Filipa Říhy z pražské restaurace Porke.
Dračí tlapky
Plátky bůčku zapečené s klobáskou.
Dragounský marš
Vepřové nudličky orestované na oleji s přídavkem feferonek, cibule a worcesterové omáčky.